Hány évesen rúgtatok be először?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 09:53
11/27 anonim válasza:
Micsoda dolog hogy egyesek nem mernek berúgni. Pedig én már 15 évesen berúgtam. F/20
12/27 anonim válasza:
Nálam inkább mérgezéses állapot volt Vermut-tól kb. 14 éves koromban, nyilván érzékeny vagyok az ürömre, átmenetileg kb. 1 órára a szó szoros értelmében megvakultam.
13/27 anonim válasza:
20 év körül. De akkor inkább csak spicces voltam. Tavaly - meg múlt héten - volt olyan, hogy végig röhögtem a hazafelé utat :D
L
14/27 anonim válasza:
17 évesen az utolsó gimis osztály kiránduláson, kb háom deci 13%-os ausztrál vörösbortól, egésznap alig ettem valamit. Rendesen kész voltam, van róla hang anyag is.
16/27 anonim válasza:
14 asszem:)
De most is be vagyok :()
17/27 anonim válasza:
18. gólyatábor. folytassam? :D
19/27 anonim válasza:
Az előző vagyok. Én 7 évesen apám helyett rúgtam be, mert ő nem szerette a bort. Ennek története a következő. Amikor a cséplőgép befejezte az összes nyári munkát, a munkások a kocsmába mentek ünnepelni, de apám nem ment be. Az egyik kedves bácsi mondta gyere fiam te, ha apád ilyen hitvány ember, aztán jól beitatott. Nemsokára jött értem apám, jól s...be rúgott és hazavitt.
20/27 anonim válasza:
Olyan részeg voltam, hogy nem is emlékszem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!