Hány évesen rúgtatok be először?
Figyelt kérdés
és hány évesen először hányásig?2014. szept. 29. 21:27
1/9 anonim válasza:
8 nap híján 15 éves voltam. Olyan szarul éreztem utána magam, hogy 4 évig egy kortyot sem ittam.
Hányni soha nem hánytam piától, pedig ittam már össze vissza mindent.(Ehhez hozzátartozik az is, hogy ha én hányok, akkor hozzám már majdnem papot kell hívni)
4/9 anonim válasza:
Berúgni 16, hányásig rá pár hónapra még mindig 16 évesen, de azt állítom, hogy azért volt, mert alig ettem valamit aznap, máskor sokkal többet ittam és bennem maradt :D
7/9 anonim válasza:
15évesen ittam először,hányásig meg asszem 16 :D és egy jó tanács,ha nem akarsz mindent széthányni,ne borral öblíts le 2üveg vodkát.
8/9 anonim válasza:
Először 14 évesen. De egy évre rá hányásig ittam magam(idén szilveszter) és rájöttem h amit 14 évesen csináltam az nem volt igazi XD Jó volt..nekem csak szép emlékeim vannak ezekről
9/9 anonim válasza:
először 12 évesen rúgtam be, hányásig 17 évesen ittam le magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!