Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ti mikor rúgtatok be először?

Ti mikor rúgtatok be először?

Figyelt kérdés

Azért nem úgy kérdezem hogy Ti mikor ittatok először? mert szerintem nincs olyan ember aki 4-5 évesen ne nyalt volna bele apuci likőrjébe.

Szóval hány évesen következett be az incidens, milyen tünetekkel? :D

Nekem nemrég "sikerült" először. Nem rókázós-négykézlábazósra ittam magan, de azért nehezen ment az egyenesen közlekedés :D (2 deci barackpálinka, 1,5 vadász, 1 sör, 1 jager.

14/L vagyok, ez tényleg korai volt? Barátaimmal voltam, falunapon.

2017. aug. 6. 22:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
Én 20 évesen rúgtam be először és utoljára, de akkor is csak véletlenül. :D Tél volt, hideg, én meg nem tudtam, hogy a forró puncsból nem szabad egyszerre sokat inni, mert egyből kiüt...
2017. aug. 7. 00:17
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Az első berúgásom, ami kicsit vicces sztori is, az 16 évesen volt. Az akkori párommal szilvesztereztünk egy buliban, és sajnos kicsit eltúloztam a vodka-narancsot meg a pezsgőt, de a buliban kellemesen jól éreztem magam, csak szédültem nagyon, de nem voltam rosszul. A hazafele úton se volt semmi bajom míg a barátomékhoz értünk, csak jól éreztem magam és énekeltem közben. :D Mikor beértünk hozzájuk már éreztem hogy valami nem okés, egyből rástartoltam a wc-re, de nem értem el odáig és összerókáztam az egész mosdót, miközben a párom mondta hogy: "jajj drágám ez nem jó helyre sikerült", közben mosott fel utánam, a szülei meg jót nevettek rajtunk. Viccesen nézhettünk ki, ahogy én "kicsit" rossz helyre dobtam ki a rókát, a barátom meg jött utánam és mosott fel, miközben mondta hogy "ejnye drágám, ez nem talált". :D

Másnap semmi bajom sem volt, de szégyelltem azért magam. De szerencsére az akkori párom szülei nagyon lazák és rendesek voltak, és mondták hogy ez egyáltalán nem gáz, minden fiatallal előfordul az ilyen, ne érezzem magam emiatt rosszul, csak akkor lenne gáz, ha minden hétvégén ezt csinálnám. Legalább feldobtuk ezzel a jelenetünkkel a szülei estéjét. 😀😅

Azóta meg volt már ennél rosszabb is..:/

19/L

2017. aug. 7. 00:20
 13/26 anonim ***** válasza:
47%
14 évesen, utolsó áltsulis osztálykiránduláson. Rettenet részegségig sikerült jutni, kb 50 kilós takony kiskamaszként benyeltem majdnem 4 deci vodkát, aztán -bár én voltam a mindig kitűnő osztály eminense- egy szál boxerban kóvályogtam a szálláson vécét keresve. Fantasztikus volt, utána majd' 7 órás hazavonatozás iszonyat fejfájás kíséretében.
2017. aug. 7. 00:41
 14/26 anonim ***** válasza:
33%
Egy szilveszterkor otthon sunyiban. 14 éves lehettem. Pezsgőt és házipálinkát ittam. Végül kiderült, mert állni is alig bírtam. Viccesre sikeredett :) Aki nagyon ellenzi az alkoholt, annak is azt javaslom, hogy egyszer próbálja ki az életben. Annyi belefér. Én pl egy szórakozóhelyen nehezen viselem józanon a sok ittas embert. Ha én is iszom, akkor jól elvagyok :) 20/F
2017. aug. 7. 00:47
 15/26 anonim válasza:
45%
17 évesen.
2017. aug. 7. 01:24
 16/26 anonim ***** válasza:
50%

9.előtti nyáron, egy 1 évvel idősebb piálásokban már "tapasztalt" haverral "versenyeztünk ki mennyi vbk-t tud meginni... később kiderült, hogy ő hazudott a mennyiséget illetően én meg nyertem 3literrel...

Eredmény: feküdtem a tóparton, a hátamon, néztem a balról jobbra forgó csillagokat, és annyi erőm nem volt, hogy elfordítsam a fejemet hányás közben, így minden cucc ahogy kijött vissza is hullott rám...

4 haver vitt haza, illetve húzott haza a földön... anyám örült a látványnak... beraktak a szobámba, anyám dobott a fejemre egy vizes törölközőt amitől alig kaptam levegőt, aztán kb 17 órával később az első brutális másnaposságomra ébredtem... álítólag anyám időnként töltött belém húslevest, de erre nem emlékszem.

2017. aug. 7. 07:04
 17/26 anonim ***** válasza:
20%
Ja am 33/f
2017. aug. 7. 07:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen rúgtam be először, de előtte is, meg utána is tudtam tartani a mértéket. már kb 2 éve absztinens vagyok, mert túl agresszív vagyok a piától (sokan meg hülék, mint a teáskanna, de ez egy más dolog)
2017. aug. 7. 10:17
 19/26 anonim ***** válasza:
45%

25-26 évesen, de már 20 évesen ittam annyit, hogy megérezzem.

Későnérő típus vagyok, no. Illetve sajnáltam a pénzt italra :D

2017. aug. 7. 16:20
 20/26 anonim ***** válasza:
23%

Marha büszke lehetsz magadra... nevetséges, Nem, szánalmas. Szüleid hol voltak?

24 voltam, három fény után.

2017. aug. 7. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!