Milyen italkombót tudtok? Pl vodkáspálinka
Figyelt kérdés
mert egyszer be akkarok rúgni ! ;)2017. jan. 22. 23:18
1/10 s55 válasza:
2/10 anonim válasza:
Berúgáshoz jó a pálinkásviszki meg a likőröskonyak is.
3/10 anonim válasza:
Kolbászos csokoládélikőr és mákos sárgadinnyekonyak.
5/10 anonim válasza:
Haverom mikor be akart rúgni, bement a kocsmába és a következő kérést szegezte a csaposnak:
"Adjon három deci rumot meg valami töményet is mellé."
6/10 anonim válasza:
Valami erősebb töményet pl. vodka, whisky, tequila, pálinka stb. igyál pezsgővel kísérve. Az nagyon hamar odaver.
7/10 anonim válasza:
Házi pálinka-Fekete abszint, egy-egy felest összeöntesz belőlük, és szerintem elég is lesz.
9/10 anonim válasza:
Jó kis pezsgő-vodka, nem sokáig maradsz józan az biztos :D
10/10 anonim válasza:
Én Gin-tonicot nyomok, nem szeretem az édeset, és valamennyire hidratál is. Kb. 0.6-0.7 deci megy a két és fél decis pohárba, aztán felöntöm toniccal. Egyet megérzek, kettőtől jól vagyok, négytől már dülöngélek kicsit, annál több pedig nem kell, de többnyire kettőnél megállok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!