Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik Villányi vörösbor a...

Melyik Villányi vörösbor a legjobb?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szüleimtől bort kapna barátom, csak mi nem igazán értünk a borokhoz.

Villányi borokról hallottam hogy nagyon jók, csak nem tudom melyiket vegyem meg.

Mindenképpen vörösbort szeretnék, szerintem a félszáraz vagy száraz lenne a legjobb de véleményeket szeretnék.

#bor #vörösbor #villányi borok
2016. dec. 20. 17:24
1 2
 11/15 Mojjo ***** válasza:

Ami a Vylyan-t illeti, ott vagy kétszer belefutottam brettes borba. Persze, ez nem feltétlen jelent sokat (bár ki tudja... Pincehigénia gondok talán?), de ha kétszer istállólevet kapok, akkor nem szoktam tovább kísérletezni.

De már én égek, hogy megint beszólogatok/ellenkezek. Nincs szándékomban csak a kötekedés kedvéért kötekedni, de egyszerűen én így látom ezeket a borokat.

2016. dec. 21. 11:53
 12/15 Mojjo ***** válasza:
@10: Lelovits esetleg akkor? A Taklerrel amúgy egyetértek :) Lelovits Tamás borait meg igen jónak találom egy átlag szupermarketben kapható kínálatból, de basszus, ott is futottam már bele brettbe. Igaz, csak egyszer. Szóval, ha valaki bátor, az rápróbálhat...
2016. dec. 21. 11:56
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

De valóban konkrétumokra gondoltam, mert ezekből nem sokat értettem sajnos :(

2016. dec. 21. 20:28
 14/15 Mojjo ***** válasza:
@13: még linkeltem is konkrétumokat, ahol láthatod a borokat, meg a boltokat is. Ennél konkrétabban már nem lehet :)
2016. dec. 21. 20:33
 15/15 A kérdező kommentje:

Jaj neharagudj, tényleg!

Bocsi

2016. dec. 22. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!