Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Borszakértők! Az alábbi...

Borszakértők! Az alábbi vörösborok közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Az Aldiban kapható alábbi borok közül melyik vörösbor a legjobb? (Lehet akár külföldi vagy magyar is):

[link]

2015. dec. 9. 16:08
 1/5 Mojjo ***** válasza:

Ha én ezt a vörösborkínálatot meglátnám, és vörösbort kéne választanom, átmennék egy másik boltba. Komolyan.

Ha mégsem opció, akkor a Vesztergombi Cabernet sauvignon-t vinném haza. Mondjuk én magyar vonatkozásban elég Cabernet sauvignon szkeptikus vagyok, de ebben a finoman szólva nem túl combos felhozatalban nem kérdés, hogy mégis azt választanám.

2015. dec. 9. 16:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Mert mi a baj velük? Elég nagy a válaszék.

A külföldiek közül esetleg? A Chianti az jó nem?

2015. dec. 9. 17:09
 3/5 Mojjo ***** válasza:

A chianti úgy általában? De, persze, hogy jó. Ez konkrétan? Annyi bizalmam lenne benne, mint egy 600 forintos bikavérben.

Nem, sajnos a választék nem túl nqgy, még mennyiségre sem - egy Manna ABC is simán alázza, de mondjuk egy sima CBA meg köröket ver rá. De a Lidl is sokkal jobb. És minőségre is szi te csak gwgyit-félgagyit válogattak. Nulla olyan izgalmas tétel van itt, amit megvennék.

2015. dec. 9. 17:52
 4/5 Mojjo ***** válasza:
Sorry, telefonról írtam, ezért van ennyi elírás.
2015. dec. 9. 17:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Most nem azért de te végigkóstoltad már az összes bort ami ott van? Vagy ha nem akkor mi alapján jeleted ki ilyen kategórikusan, hogy mind sz@r??
2015. dec. 10. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!