Borszakértők! Az alábbi vörösborok közül melyik a legjobb?
Az Aldiban kapható alábbi borok közül melyik vörösbor a legjobb? (Lehet akár külföldi vagy magyar is):
Ha én ezt a vörösborkínálatot meglátnám, és vörösbort kéne választanom, átmennék egy másik boltba. Komolyan.
Ha mégsem opció, akkor a Vesztergombi Cabernet sauvignon-t vinném haza. Mondjuk én magyar vonatkozásban elég Cabernet sauvignon szkeptikus vagyok, de ebben a finoman szólva nem túl combos felhozatalban nem kérdés, hogy mégis azt választanám.
Mert mi a baj velük? Elég nagy a válaszék.
A külföldiek közül esetleg? A Chianti az jó nem?
A chianti úgy általában? De, persze, hogy jó. Ez konkrétan? Annyi bizalmam lenne benne, mint egy 600 forintos bikavérben.
Nem, sajnos a választék nem túl nqgy, még mennyiségre sem - egy Manna ABC is simán alázza, de mondjuk egy sima CBA meg köröket ver rá. De a Lidl is sokkal jobb. És minőségre is szi te csak gwgyit-félgagyit válogattak. Nulla olyan izgalmas tétel van itt, amit megvennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!