Melyik a legjobb whiskey, úgy max 12 forint környékén?
Régebben ittam egy Jack Daniels No.7-et és viszonylag tudtam inni és meg is éreztem,ellenben nem rég kóstoltam a Johnnie Walker Red Labelt,az valami rohadt karcos volt vagy,hogy szokták mondani meg nagyon rossz utóíze volt,de azt hallottam a Black label viszont nem karcos és jó és ugyanezt hallottam a Gentleman Jackről is.
Sok jót hallottam még a Chivas Regalról,Ardbegről és nem tudok dönteni
7-8e fölött a legtöbb whisky elég jó, inkább az ízlésed fogja eldönteni, hogy mi kell neked. Én találomra fedeztem fel ezt az árkatgóriát, és nagyon kevés csalódás volt benne (a Chivas Regal és a Gentleman Jack pont ilyen volt, de ha csak az számít, hogy lágy íze legyen, akkor ezek se rosszak).
Ha az a fontos, hogy lágy legyen és bársonyos, akkor jó kezdés a Johnnie Black, ha pedig gazdagabb ízt akarsz, akkor mondjuk a Bushmills Malt 10. Az Ardbeg is jó, de elég füstös, nem ízlik mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!