Mi a jo a reszegsegben?
Voltam 2 ismerosom bulijan es ugye minden bulin gyakorlatilag alap h van valami alkoholos ital. Ezzel semmi gondom nincs mivel en nem iszom. Csak az zavar h allandoan le akarnak itatni es mindenfele piat adnak a kezembe. Az egyik ilyen bulin amin voltam a sok pia utan kb minden 4-ik ember rokazott. Most oszinten mi a jo ebben h reszeg leszek,rokazok, reggel masnapos leszek? Valahogy nem ertem mi a jo ebben.
Tudom hogy lehurrogó (nem jutott eszembe jobb szo) valaszt is fogok kapni de azert kerlek normalis valaszokat irjatok.
A részegség jó esetben eufóriával, vagyis örömérzettel jár. Ez a „jó” a részegségben. Persze nem mindig sikerül (főleg, ha hülyegyerek módjára önti magába), de ezt az élményt akarja megismételni az ember, mikor vedel.
Másrészt, lehet részegnek lenni hányás és komolyabb másnaposság nélkül is, bár testi adottságok és tapasztalat is kell hozzá. A többiek meg simán csak elviselik, cserébe az eufóriáért.
nem kell feltétlenül addig inni, hogy rosszul legyél és hányj. senkinek nem ez a célja, csak nem bírják annyira a piát, mint hiszik és ez lesz a vége. de amíg nem vagy rosszul, addig igenis jó érzés a 'részegség', mert sokkal felszabadultabb, gondtalanabb vagy.
nem szeretem tukmálni a piát azokra, akik nem isznak, de egyszer tényleg kipróbálhatnád. 1-2 fröccstől vagy sörtől semmi bajod nem lesz, csak jól érzed magad és megtapasztalod, milyen érzés. nem kell feltétlenül hányni a piától. egyébként miért nem iszol, van valami konkrét okod rá?
Dani
nem a barátaimmal van a gond csak mondom kiváncsiak rá milyen vagyok részegen. Amugy azt szoktam csinálni h max iszom 2 pohárral és azt mondom nekik h már kész vagyok teljesen h már nem birok többet inni. Ez általában be szokott válni főleg mert ők addigra többet isznak mint én.
Amugy jófejek eljárok velük focizni csak a bulizás nem nekem való.
Köszönöm h (eddig) nem ilyen válaszok jöttek h:
Akkor mért mész bulizni?
Nem tudod mi a jó neked vagy Dehogynem mindenki birja a piat csak meg kell szokni.
amugy 20/F vagyok és szerintem a fiuk tobbsége már többször
volt részeg az én koromban.Nem tudom van-e egyáltalán olyan aki nem iszik? Mert most ezt látom hogy aki fiatal az iszik már szerintem a 16 évesek is de ők legfeljebb menőzésből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!