Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha sört iszol, akkor a dobozos...

Ha sört iszol, akkor a dobozost vagy inkább az üvegest választod?

Figyelt kérdés

Én az üvegest szeretem, mert a dobozosnál érzek valami mellékízt.

A csapoltat most hagyjuk.

2016. febr. 28. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A boltban, ahová járok kb nem is lehet kapni üveges sört (Lidl). Ezért dobozost veszek mindig.

Viszont tudom mire gondoltok a doboz íz alatt.

Ha tehetem manapság már inkább 1-2 literes műanyagpalackos sört veszek, amit aztán otthon kiöntünk pohárba. Ennek ugyanúgy nincs "doboz" íze, mint az üvegesnek.

2016. márc. 1. 16:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Műanyag a legrosszabb.
2016. márc. 1. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
11-es lidlben van pár üveges. Szerintem az egész argus termékcsalád korrekt minőség az árához képest, így az üveges gold illetve majestic is. Ráadásul nincs betétdíjuk, úgyhogy nem kell az üveg visszaváltással szarakodni.
2016. márc. 1. 19:55
 14/15 anonim ***** válasza:

13.

Tényleg van, belegondolva. Akkor bocs, csak én kb évente egy kézen meg tudom számolni hány üveges sört iszok és azokat nem szoktam figyelni :)

12:

Hogyhogy a műanyag a legrosszabb? Múltkor vettem dobozos és műanyag üveges sört is, ugyanazt a fajtát. A dobozosnak sokkal furább íze volt, mint a műanyagpalackosnak.

2016. márc. 2. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én eddig úgy vettem észre, hogy csapolt > üveges > dobozos > műanyagpalackos. A csapoltnak a legjobb az íze, a palackosnak a legrosszabb.
2016. márc. 3. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!