Ha sört iszol, akkor a dobozost vagy inkább az üvegest választod?
Figyelt kérdés
Én az üvegest szeretem, mert a dobozosnál érzek valami mellékízt.
A csapoltat most hagyjuk.
2016. febr. 28. 20:56
2/15 anonim válasza:
Dettó, doboz íze van a dobozosnak:(((
3/15 anonim válasza:
Ha az utcán iszok akkor a dobozos praktikusabb, de tényleg van egy olyan fémes íze a sörnek tőle.
4/15 anonim válasza:
Lehetőség szerint üvegest, de gyakran tényleg kényelmesebb a dobozos.
5/15 anonim válasza:
Ízre szerintem mindenki az üvegesre szavaz, a dobozos azért jó mert könnyű nyitni, meg mondjuk nagyobb mennyiség szállítása esetén a súly se mindegy, és a doboz könnyebb mint az üveg.
6/15 anonim válasza:
És akkor most jöhet az örök dilemma, zöld, vagy barna üveg? :)
7/15 anonim válasza:
Dobozos. Könnyebb, nem törik el és kisebb térfogat gyűjtögetni, épp elég nekem a befőttesüvegek tömkelege...
Nem érzek mellékízt, igaz, a Kozel nekem pici, olcsó hangulat, nem az aromák élvezete, arra inkább whiskyt veszek :D
10/15 anonim válasza:
üveges, de nem az íz miatt. tapasztalataim szerint a dobozos szénsavasabb és az nekem már sok. éppen ezért ha lehet üvegesből is a nagyobb kiszerelést választom a 1,5-2 litereseket, mert azok a kevésbé buborékosak, főleg ha már fogyogat a palackból. igaz azok már inkább flakonba mint üvegbe vannak, de nem baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!