Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Nagyon szeretem a tejet, de...

Nagyon szeretem a tejet, de sajnos egyszerüen nem tudom meginni csak a zacskósat, a csavaros dobozost eddig képtelen voltam megkóstolni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 11. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanaz ízre, hacsak nem igazi tartós tejet veszel.

Sparban szoktam kancsós vagy dobozos tejet venni, ha jól emlékszem 31 napig érvényes a szavatossága.

De ízre totál ugyanaz mint a zacskós.

Az igazi tartós tej ami 1 évig is eláll, annak tényleg van utóíze, azt nem szeretem.

2013. aug. 12. 07:42
 2/2 anonim ***** válasza:
En is hasonlo vagyok. Rosszul vagyok a falusi tej szagatol es izetol, mindentol ami abbol keszul, a huto nelkuli dobozos tejtol is, sot a 2,8% tejtol is. Csak az 1,5%, kek, hutos bolti johet,abbol se sok. En nem ereztem kulonbseget a hutos dobozos es q zacskos ize kozott. Szerintem probald ki,max kikopod ha nem izlik. Es ne aggodj,nem csak te vagy valogatos.:) en a mizot vagy millit veszek.
2013. aug. 12. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!