Amikor vásárolni indulsz, mely termékeket veszed meg? Azt nézed minél olcsóbb legyen, maradsz a középkategóriánál vagy a csúcsminőséget választod?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 00:00
1/8 anonim válasza:
Az árát nézem a legtöbb termékben úgyan az a hatóanyag van csak a márka nevet kell megfizetni.
2/8 anonim válasza:
Először az árat. Utána a gyártót és az összetevőket. Ha sose hallottam a gyártók felől, kissé kritikusabb vagyok, sajnos tapasztalataim alapján. Ugyanakkor nem esek hasra egy menő márkától sem. Lényegében ki kell tapasztalni, a jobb/drágább márkákat lehetőleg akciók révén.
3/8 anonim válasza:
Korábban a középkategóriát választottam, most már nem tehetem meg, csak 1-2 dolognál tartok ki nála. Az összetevőket nem mindig nézem, attól függ, mit veszek. Viszont ha több termék van kb. azonos áron, akkor ha van közte magyar, azt választom.
4/8 anonim válasza:
Én lehetőleg magyar gyártmányt veszek, ez a fő szempont.
5/8 anonim válasza:
..én is elsősorban az árat nézem.
Különböző bolthálózatoknál pl a saját márkás termékeket ha megnézitek, ott több esetben is egy nagyobb cég készíti el nekik, csak épp a bolthálózat csomagolásában van, így olcsóbb jóval..
Amúgy az előttem válaszolóhoz hasonlóan ha több hasonló árú terméket látok, nekem is a magyar termék az elsődlegesebb.
6/8 anonim válasza:
Nálam csak a csúcsminőség jöhet szóba, mint minden másnál.
7/8 anonim válasza:
A minőséget nézem. Igyekszem bio termékeket vásárolni.
8/8 anonim válasza:
Ár-minőség összhangot nézek, és lehetőleg, magyart veszek. Egyelőre még megtehetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!