Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Lehet valahogy csökkenteni...

Lehet valahogy csökkenteni egy bor savtartalmát?

Figyelt kérdés
ha egy minimális szódabikarbónát szórnék bele az változtatna valamit rajta?
2016. febr. 4. 12:59
1 2
 11/11 Phoney ***** válasza:
Micsodáát? Kristálycukor oszjóvan... :) Mondjuk én barnacukrot használok az ivóborokon, mert az többet dob az ízen.
2016. febr. 4. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!