Mivel lehet csökkenteni a levendula pálinkának az erős illatát/ízét?
Ha újra lefőzöd, csökken az íze.
Vagy tehetsz bele vodkát vagy valamilyen semleges ízű alkoholt, ezzel hígítva.
És még egy módszer van: használhatsz aktív szenet, az megköti az ízeket.
Egy ismerősöm az erős ízű pálinkákat szárított narancshéjon szűrte át! Beletette a narancshéjakat egy szitába ,zutty rá a pálinka ,megvárta még lecsöpög...
Nagyon finom volt a pálinkája! :P
Pálinkát legegyszerűbben és legolcsóbban íz és illat változtatni ágyon lehet.
Az az fogsz pl. aszalt sárga barackot beleteszed egy üvegbe és ráöntöd a pálinkát. Utána hagyod 30 napot érni, majd leszűröd és kész.
Vagy lehet venni a Csehektől származó Bivaly füvet "ez az aminek hangzik, egy szál gaz", melyet ugyan úgy készíted mint az ágyast. Még a gyenge pálinkából is képes jót varázsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!