A haverok azzal keménykednek, hogy ki tud többet inni egy húzásra töményből. Mivel lehetnék én még keményebb?
Figyelt kérdés
Azt hiszik, az a keményebb, aki letud húzni fél üveg whiskyt! De szerintem ez semmi! Láttam már hogy valaki 1 üveg whiskyt ivott húzásra(rocksztár volt)
Mondjuk meginnék 1 üveg citromlevet? Vagy 3 kanál erőspistát?
Az már kemény lenne nemde?
2014. jan. 8. 20:05
2/7 anonim válasza:
Egyél meg egy bazi nagy evőkanál (vagy kis spicckanál) őrölt fahéjat.
http://www.youtube.com/results?search_query=cinnamon+challen..
3/7 anonim válasza:
Szerintem változtass valami újjal rukkolj elő!valami jó kis kártya trükköt tanulj be!A neten van olyan!vagy van a gyufaszálas trükk is !az még a csajoknak is bejön!Sokka sokkal jobbak ezek!De trükköt ne árulj el!
4/7 anonim válasza:
Ki tud tovább PISLOGÁS NÉLKÜL hagymát aprítani. Ez tuti kifog rajtuk :D
5/7 anonim válasza:
Akinek bizonygatnia kell, hogy ő egy macho, az nem macho - logikai képtelenség.
6/7 lencsefőzelék válasza:
Ha igazán kemény akarsz lenni, menj fel a Kancsendzöngára vagy a K2-re, és gyere is vissza élve (ha úgy hoznak, az nem ér).
7/7 anonim válasza:
csináld ugyan ezt... kézen állva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!