Hogy kell inni a felest?
Figyelt kérdés
Nem értem mi a különbség, hogy ha egybe lehúzod, vagy szintén egybe csak 2-3 kortyban iszod meg. Tényleg jobban beüt ha egybe ledönti az ember? Vagy ez csak simán macsóság kérdése hogy te egybe ledöntöd... ?2013. dec. 20. 21:06
2/7 anonim válasza:
Ha kisebb kortyonként iszod, több ideig megmarad, sokáig érzed az ízét. Ha egy kortyban megiszod, akkor hamar elmegy az íze, de ha nem szereted annyira, legalább hamar túl leszel rajta...
3/7 anonim válasza:
Te, amikor buli van én kb. 2cent pálinkát iszom egyszerre, de abból pontosan annyiszor hogy jól essen. Találkoztam már emberrel aki megszólt érte h nem vagyok ember blabla, na én még simán élveztem a hepajt mikor ő már telefonált a porcelán kagylóba. A nap végén én is annyit ittam mint ő, szóval érted... meg még ki is rakta... pazarlás :) Ha televerik a poharat én kettőben iszom meg, kortyolni utálom.
4/7 Phoney válasza:
Főleg annak a kérdése, hogy az ember többé-kevésbé élvezhetetlen röviditalokhoz van-e szokva, és ezért szokása-e féldecinként lesatuzni, mint a mérget. Az más kérdés, hogy erre a burkoltan alkoholista szokásra egyes körökben a „férfiasságban” keresnek igazolást (aminek mára egész hagyománya alakult ki), meg az is, hogy ezzel minőséginek lehet képzelni azt a nemisolyanjó italt („nem rossz, csak gyorsan kell inni”... feltűnő, hogy ha valakinek lehetősége van tényleg jó rövideket inni, akkor jellemzően leszokik a satuzásról.)
5/7 anonim válasza:
Tarkóra kell csapni. Ha kortyolgatod - ugyanolyan mennyiség - jobban megárt egyébként. Legyen 0.5 deci, ne egy - két centi, azért kár összekenni a poharat. Lecsapva is érezni az aromát, csak ne legyen jéghideg, és legyen erős, 37.5 fokos ital nem pálinka. Hozzá sör kísérőnek. Ez egy újfajta sznobéria, ízlelgetni, öblögetni vele.
6/7 anonim válasza:
Én személy szerint ha nem húzom le gyorsan akkor hányingerem lesz a nem tudom hanyadik feles után a rossz íz miatt. Ha viszont jóízű az ital, akkor lehet kortyolgatni.
7/7 anonim válasza:
Az olcsó töményt jobb minél hamarabb lehúzni, de egy legalább 10 ezer forintba kerülő italnál már érdemes kortyolgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!