Két hónapos a babám. Szoptatom. Hétvégén szülinapra megyek, meg lehet szerintetek inni egy kis felest? Ha ezzel ártanék a babómnak, akkor természetesen nem fogok. Véleményeket kérek, nem leszólásokat!
inkább ne. És főleg ne felest.
Ha már valamit akkor egy korty bort vagy sört. De ne pálinkát.
Hangsúlyozom, én nem tenném, de ismerősöm úgy ment bulizni, hogy addig lefejt fagyasztott tejet kapott a baba amíg anyukából ki nem ürült a szesz. Persze amikor felkelt buli után fejt többször és kiöntötte.
Ha van fagyasztva tejed esetleg így meg lehet oldani.
Bár ha tényleg csak egy picit iszol, és az egy feles tényleg csak egy feles, akkor szerintem annyi simán belefér. Én ittam egy-egy korty krémlikőrt anno.
Mit értesz feles alatt?
Nem mindegy, hogy jó erős házi pálinkát, vagy egy lényegesen gyengébb krémlikőrt.
Pálinkát vagy bármi hozzá hasonló erőset semmiképp ne igyál!
A vörösbor sokkal jobban hangzik egy fél pohárral.
Vagy ha már mindenáron felesezni akarsz, akkor tényleg valami könnyű likőrt, ami nem erős! És max egy koccintásnyit.
Vagy pedig tényleg fejsz le tejet, és amíg italozol, és amíg az kiürül belőled, addig azt kapja a kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!