Éhségcsökkentő teát lehet inni szoptatás alatt? Vagy van valami éhségcsökkentő praktika?
Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapos a kishölgy, de még mindig a tej kell neki, csak az őszibarackot hajlandó elfogadni szilárd ételből. Én viszont mostanában rengeteget eszem, szinte falási rohamaim vannak. Nem szeretnék hízni, így is van rajtam kb 7 kg felesleg. Valami módszer ami használható?2012. febr. 21. 08:42
1/5 anonim válasza:
Ameddig szoptatsz ne egyél/igyál semmilyen vackot. Majd lefogy amikor befejezted a szoptatást. Faláso rphamaidban egyél nyers répát, almát, uborkát.
2/5 A kérdező kommentje:
Anyagi okok miatt szeretném csökkenteni a súlyom, ugyanis a tavaszi-nyári ruháimba nem férek bele. Teljes ruhatárat kellene vásárolnom.
2012. febr. 21. 09:01
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg visszafogni magad. Ha éhségroham tör rád, igyál egy nagy pohár vizet. Ha szoptatsz még, semmi esetre se igyál ilyeneket, átmegy a babába is.
4/5 anonim válasza:
Éhségcsökkentőkkel ne próbálkozz, vedd elő a kitartásodat és ne egyél, ha rádjön a roham. Esetleg nyers zöldséget, illetve igyál minél több vizet.
5/5 anonim válasza:
Veled vagyok. Próbáljuk együtt visszatartani a nagy falási rohamainkat. Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!