Volt szoptatás alatt hasmenéses vírusa kismamának? Milyen házi praktika van gyógyulásra nekem és a picinek egyaránt?
Dokidnak igaza van. Szoptasd, úgy hamarabb meggyógyul!
Milyen antibiotikumot kéne szedned?
Van olyan, ami mellett lehet szoptatni.
Szoptatási tanácsadók és gyerekorvosok tudnak erről tájékoztatni, a házi orvos általában kevésbé.
Én szedtem (más okból) antibiotikumot is és más erősebb gyógyszereket szoptatás alatt.
Kérdezz rá!
Jobbulást Nektek!
Kislányom 3 hónapos volt, mikor hányásos-hasmenéses csoda ment végig az egész családon. Nagyon rossz volt, ugye enni-inni nem tudtam, kislányom pedig csak anyatejes volt. Én nem kaptam semmit, aminek ki kellett jönnie, annak minél előbb kint volt a helye.... babám abban a 2-3 napban, míg jobban nem lettem, sokkal sűrűbben volt cicin és szinte mindent "leszívott, kiszívott belőlem" ő jól lakott és beteg sem lett, az anyatej védte.
Ne hagyd abba a szoptatást!!!!! És jobbulást!!!!!
Minél gyakrabban tedd mellre, így el tudjátok kerülni a kiszáradást, mert ez a legfontosabb!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!