Szoptatás fogakkal? Négy hósak vagyunk és jön az első fog, és már harapott "rám" valami praktika? vagy majd megtanulja?
Figyelt kérdés
erre való a bimbóvédő? rászokhat erre?2009. márc. 24. 16:06
1/4 anonim válasza:
Állítólag vissza kell harapni őt is, és utána nem csinálja.
Vagy olyat is hallottam, hogy rá kell szólni hangosan.
2/4 anonim válasza:
Ja, és a bimbóvédő nem erre van!
3/4 anonim válasza:
Hát, szerintem a visszaharapást még nem érti, főleg nem ilyen pici korban.
Az én babóm is harapdált mikor az első 3 foga kijött 6 hónapos kora körül. Én hangosan feljajdultam és rászóltam, hogy nem szabad, mert ez anyának fáj. Ilyenkor persze a fájdalomtól kis is kaptam a szájából a cicimet.
Nem tudom, hogy a hangsúlyból értett-e meg valamit. Az is lehet, hogy egyszerűen csak megszokta, hogy van valami újdonság a szájában és jobb vele kemény dolgokat harapdálni, mint anya puha cicijét.
A 4-5. fogánál már nem harapdált.
4/4 anonim válasza:
El kell tőle venni és mondani hogy nemszabad. Egyébként csak akkor harapdál ha már nem éhes csak cicizik. Az én lányom is leszokott róla egy pár alkalom után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!