Mivel tudnám a háziborom alkoholfokát csökkenteni?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon erős és szeretném valamivel hígítani,és utána úgy palackozni.2012. ápr. 8. 15:24
2/3 anonim válasza:
Desztillált vízzel, forrásvízzel, ásványvízzel. De sokkal egyszerűbb, ha akkor hígítod, mikor iszod! Szódával, üdítővel, sima vízzel. Ha majd másokat megkínálsz, lehet jobban díjaznák, ha nem lenne vizezve!
3/3 anonim válasza:
Párom "jó" bort akart csinálni, ezért elment Tokajba, szőlőt vett, s itthon a pincénkben bort kreált belőle.
Jó tokaji brrrrrt. Olyan erős volt, nem az a finom tokajer desszert, amire egy nő vágyik. Egyszer rokon jött hozzánk, valamit építettek itt a városban. Eljött az alkalom, hogy egy demizsonnal küldjünk a csapatnak - hogy szabaduljunk is tőle.
Még évekig emlegette, hogy ilyen jó bort ritkán iszik az ember:)))
Én is azt ajánlom, ne pancsold a bort, mert "megpimpósodik" Ha fogyasztod, akkor fele víz-fele bor hígítással csinálj belőle édes forralt bort!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!