Télleg úgyvan hogy elsőnek senkisem szereti a sört és később megszereti?
Figyelt kérdés
és kb. hány üveg/alkalom után?2010. márc. 26. 16:49
11/15 A kérdező kommentje:
rendben megpróbálom.eddig egy sör ízlett de nem tudom hogy milyen fajta volt egyik haverom hozott egyszer de csak neki is annyi rémlett hogy valami német sör. :)
2010. márc. 27. 23:49
12/15 anonim válasza:
Én az 5000. üveg után sem bírtam megszeretni,próbálkozom tovább!:D
13/15 anonim válasza:
Ha megszeretnéd szeretni a sört kóstold meg a citromos Gössert, ízleni fog ;)
Jó sörözést!
14/15 anonim válasza:
Citromos Gösser? huh..
hát nekem mindig a citromos mosogatószer jut eszembe az illatáról:)hát de ízlések és pofonok:)
a kérdésre rátérve pedig,nekem sem ízlett túlságosan először,és hideg időben még most is inkább egy jó pohár bort szürcsölgetek.de nyáron, mikor van 35 fok és majd meg döglesz akkor csak azt iszom, esetleg spritesan.horgászat közben a parton nincs jobb egy jéghideg Stellánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!