Én 37 éves vagyok,és mai napig is utálom a sört..Már nem is emlékszem hányszor próbáltam megkedvelni...Nekem nem jön be..Sőt a szagát sem bírom...
2010. márc. 26. 17:03
2/15 anonim válasza:
szerintem igen, mivel a sör magában nem olyan finom mint egy üdítő de ha megszokja az ember akkor nagyon frissítő, és még a kedve is jobb lesz (ha rossz volt a kedve elve akkor meg rosszabb)
2010. márc. 26. 17:04
3/15 anonim válasza:
én is utáltam és Horváthországban ittam egy pohárral és fini volt de nem mindegyik fini, de hűsítő, nyáron a párom poharába beleiszom!:-P
2010. márc. 26. 17:07
4/15 A kérdező kommentje:
csak mert most próbálkozok a meg kedvelésével még nem nagyon ízlik de ez még csak a 3. sör az életemben szoval hátha.. :)
2010. márc. 26. 17:09
5/15 anonim válasza:
de mért erőlteted ha nem ízlik? ez tök hülyeség szerintem. nekem elsőre is ízlett, de a mai napig csak kb havonta-2havonta iszom egy-egy üveggel, bár ez meg már megintcsak más kérdés
2010. márc. 26. 17:23
6/15 anonim válasza:
szerintem így van :D
Én régebben utáltam,meg se bírtam inni... és elkezdtem hogy néha kortyonként stb és megszoktam :) Most már ízlik és ha haverokkal vagyunk,ezt isszik :)
Jó sörözést neked :D
2010. márc. 26. 17:27
7/15 anonim válasza:
Én sem szerettem a sört amikor 14 évesen ittam. Most sem vagyok oda érte, de néha a nagy melegben egy jó hideg sörről álmodozom!
Ja, és nagyon fiatalon szerintem senki sem szereti a sört, szóval ha a haverok a sörről ábrándoznak, akkor az kamu.
divatból nem kell sört inni
19/F
2010. márc. 26. 17:30
8/15 Phoney válasza:
A legelterjedtebb söröket (tehát a savanyúbb fajta, mint pl Borsodi, Heineken, stb) soha nem tudnám megszeretni, de esetleg kóstolj meg "édesebb" fajtákat.
Ilyen pl a Staropramen, és a "házi sörök" nagy része is, szerintem. A búzasör (LövenWeisse, Valentines, Ilzer stb) megint egész más (szinte már "gyümölcs"-jellegű), és ezek sincsenek olyan borzalmas árban.
2010. márc. 26. 21:35
9/15 anonim válasza:
Coronita is nagyon finom. Bááár "kezdésnek" nem ajánlom.. Ízlelni kell azt a sört.. Nagyon finom. (egyéni vélemény, lehet vele nem egyet érteni, de nekem "Ő" a favorit:) )
2010. márc. 27. 00:53
10/15 Phoney válasza:
A Coronita mellé érdemes még megkóstolni a Leffét, San Miguelt. Azt hiszem mindkettő olcsóbb valamivel, és szerintem hasonlóak (személy szerint nekem mindkettő jobban ízlik.)
De ha komolyan érdekelnek a sörök, azt ajánlom, 400-500 Ft alatt (hypermarket-árban) kóstolj végig mindent, a kis üvegeseket is, akkor már lesz fogalmad róla, mi tetszik:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!