Előfordulhat olyan, hogy babám első próbálkozásra nem szeret valamilyen ételt, de aztán megszereti? Mi ilyenkor a jobb: folyamatosan próbálkozni, vagy abbahagyni?
Valóban az a legjobb ha vársz pár napot, a krumplihoz keverj esetleg egy kis almát barackot mert az édesebb ízt hamarabb megszeretik.
Az én fiam nagyon utálta a répát soha nem ette meg püréként akkor evett először répát mikor a kezébe adtam egy főtt répadarabot.
21 hónapos kisfiú anyukája
Hát az enyém utálja a bébiételt. Mondjuk ezt megértem, mert szerintem is borzasztó az íze mindegyiknek, akármilyet próbáltam.
Én a fűszerek közül a babért, tárkonyt, hagymát, fokhagymát szeretem, mást nem igazán. De akor megpróbálok tenni a zöldségekbe valamit, hátha az bejön :)
ikreim közül segyik volt ilyen, az új izeket csak sütőtökkel ette meg! (cukorborso sütötökkel fujj)Először mindig egy kis új izt kevertem hozzá és fokozatosan növeltem az adagot. És szépen lassan megevett mindent .
Találd meg a kedvencét és keverd össze vele.
Most 2 évesek a iaim és mindent megesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!