A 6. hét betöltése hozott valami változást a babátoknál? Evés ill. alvás terén? Mindenkitől azt hallom, hogy az első 6 hét után sokkal jobb, de mi változik?
A gyereked megszokja nagyjából a kinti világot, szerencsés esetben megkülönbözteti a nappalt az éjszakától, éjjel már csak 1-2-szer kel enni. Hatékonyabban, így többet és gyorsabban szopik mint az elején, lassan vége a 1,5 órás cicizéseknek.
A fiam 6 hetes korára 6-szor evett nappal és 1x éjjel, +- fél órás eltérésekkel mindig ugyanakkor.
Nekem minden alkalommal mikor jött ezt mondta a védőnő. Majd 6 hetes korától jobb lesz, akkor már értem miért sír, meg ilyesmi.
Nem tudom, én az ég világon semmi hatalmas változást nem tapasztaltam. Fokozatosan változott a helyzet, hetente, naponta, nem egy kitűzött dátumtól függött. :)
Nekünk még most is egy nap 7-szer eszik a picur, három hónapos múlt, de mivel kis súllyal született, most 4200 gramm. Mostanság tértünk rá arra a védőnő javaslatára, hogy fél10-10 körül még megetetjük, akkor már félálomban, és így fél6-7-ig alszik reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!