Hogyan, mikor történt az első nagyinál alvás?
Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam-szerintem már le vagyunk maradva..attól félek én szúrtam el,mert mindig a nagyit hivtam ide.de most megpróbálnám.én etessem,altassam először? ha nagyon sir hozzam haza? mostanában annyira tiltakozik a máshol alvás ellen.pedig imádja a nagyszülőket-lehet ezen még változtatni?2009. febr. 26. 12:13
1/4 anonim válasza:
Miről lenne lemaradva? Ha nektek fontos, hogy ott aludjon (mert mondjuk otthon nagy bulit rendeznétek)akkor vigyétek, de szerintem ez nem előírás, hogy x hónapos koráig a nagyinál kell aludnia y esetben. Nyugodtan megvárhatjátok amíg el tudod neki magyarázni, hogy mi lesz, esetleg ő kéri.
2/4 anonim válasza:
Mi 9 hósak vagyunk és éppen ezen "vacilálunk", hogy menjen a gyerkőc vagy mami jöjjön ide! Én se tudom mikor lehet próbálkozni a máshol alvással, talán ha magától akar menni?! Az mikor lesz? Én nálam is valamit elcsesztek!!! Anyukám mindíg emlegeti: "téged nem tudtunk sehol otthagyni mert mindíg üvöltöttél!" Na én ezt szeretném elkerülni! Engem is érdekelne mások véleménye is, meg hogy hogyan történt az első nem otthon alvás!
3/4 anonim válasza:
A kisfiam 5 hónapos kora óta havonta utazunk vidékre nagyszülőkhöz, az egy 7vége, egyik nap az én szüleimnél alszunk másik nap az anyósoméknál. 1 éves volt amikor teljesen egyedül maradt ott szombat reggeltől vasárnap estig, mert messzire utaztunk esküvőre. Szerencsés vagyok mert a fiam nem nagyon anyás, szereti a nagyszüleit. Az a lényeg szerintem hogy akkor a nagyik tényleg a gyerekre fókuszáljanak, csak vele játszanak (ne a főzés, takarítás vegye el az időt), már az is érdekes számukra hogy nem otthon vannak és más dolgokat lehet csinálni. Persze ha nagyon bújós a baba akkor nem ilyen egyszerű de megpróbálni mindenképp érdemes. Ha nagyon sírna vígasztalhatatlanul akkor érte mennék és várnék picit ezzel.
4/4 anonim válasza:
Az én kislányom másfél hónapos kora óta alszik a mamáéknál! Persze úgy hogy megettetem/21órakor/és utána elmegyünk valahová/bulizni vagy moziba stb./és hajnalban mi is oda megyünk aludni a mamáékhoz.Szerencsés vagyok mert végig alussza az éjszakát és mindenkivel nagyon jól elvan.Ezt 1 hónapban egyszer megcsináljuk! Ő már megszokta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!