Alkoholproblémáim lehetnek? 21/F
Figyelt kérdés
Egész nap rajtam volt egy remegés, semmi okom nem volt rá, legfeljebb mondvacsinált hülyeség. Most megittam egy 8,5-ös belga sört, és mintha elmúlt volna, még van itthon 3 és azok csak erősebbek.2015. dec. 15. 19:41
1/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem!
Nem lehet problémád az alkohollal, hiszen attól jöttél rendbe!
Dicsértessék! :)
2/10 A kérdező kommentje:
Atyám, én még részegen is tudom, hogy ez nem old meg semmit, és ezért aggódom hogy emiatt érzem most jobban magam. :D
2015. dec. 15. 19:52
3/10 anonim válasza:
Majd 10 év múlva írjál vissza, meglátjuk:)
4/10 anonim válasza:
Ezt a kérdést magadnak kell feltenned,te tudod hogy egyébként mennyi alkoholt iszol,és milyen gyakran.Ha pl.naponta iszol alkoholt és egyedül is,azaz nem a társaság kedvéért akkor lehetnek elvonási tüneteid,de ha hétvégente iszol csak a barátaiddal akkor nem valószínű.
5/10 A kérdező kommentje:
#4 Na ezaz, nem minden nap iszom, de az elmúlt 1-2 hónapban hetente kétszer, háromszor egyedül is ittam, emellett volt pár alkalom amikor a barátaimmal, de utóbbira sajnos nincs sokszor lehetőségem.
2015. dec. 15. 20:29
6/10 anonim válasza:
1-2 hónap alatt nem leszel szerintem alkoholista úgyhogy nem.
8/10 A kérdező kommentje:
Félelem a kilátástalanság miatt. Talán. Hogy nincs motívációd. :(
2015. dec. 15. 20:53
9/10 anonim válasza:
8: Tűzzél ki magad elé egy életcélt, és rögtön nem az alkohol fogja a probléma megoldását jelenteni.
10/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy az van.
A sör csak megnyugtathat, lehet ideges voltál(akár tudat alatt is), vagy féltél, izgultál, stb.
Nekem is szokott remegni a kezem ha ideges vagyok.
Nem kell aggódni, hogy alkoholista vagy, ha annyit iszol amennyit leírtál.
Tűzz ki magad elé életcélt, legyen ami motivál, legyen példaképed, szerezz magad mellé valakit, keress egy jó munkát amit szeretsz, esetleg költözz el, máris jobb lesz minden. :)
Kitartás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!