Masodik napja vagykk masnapos normalis?
Penteken nagyon jol sikerult egy hazibuli es kb a sarga foldig ittam magamat...de keverve mindent sajnos:((
Tegnap nagyon szarul voltam..ma is...ket napja hanyok akarmit eszek..szetmegy a fejem is..
Ez normalis?
De akkor ott nem hanytam..csak masnap...meg az azutani nap. De egy sjma masnapossag tunete is lehet hanyas..es keves piatol is lehet masnapossag.
Igaz hohy en nem keveset ittam, de nagyon elszaladg velem a lo..a harmadik utan ugy ereztem meg belefer egy viszont a nrgyedik mar ennyire kiutott. Nem erre a cselekedetemre vagyok a legbuszkebb de sajnos mar nem tudok valtoztatnk. Viszont tanultam is belole...legkozelebb mertekkel iszom. Vegig gondoltam amiket irtatok es tenyleg veszelyes volt amit csinaltam hogy nem memtem el orvoshoz. Most megusztam de legkozelebb figyelni fogok ra es csak mertekkel iszom.
:DDDDD
Ha iszom, akkor csak röhögök össze-vissza mindenen xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!