Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Masodik napja vagykk masnapos...

Masodik napja vagykk masnapos normalis?

Figyelt kérdés

Penteken nagyon jol sikerult egy hazibuli es kb a sarga foldig ittam magamat...de keverve mindent sajnos:((

Tegnap nagyon szarul voltam..ma is...ket napja hanyok akarmit eszek..szetmegy a fejem is..

Ez normalis?

2015. nov. 8. 12:10
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
16%
Nem kéne innod, undorító vagy. Így sosem lesz pasid.
2015. nov. 9. 18:59
 52/59 A kérdező kommentje:
Azert mert havonta egyszer iszok?:D
2015. nov. 9. 19:00
 53/59 anonim ***** válasza:
19%
Mert hányásig iszod magad ami undorító. Inkább innál naponta pár pohárral, azzal semmi gond nem lenne.
2015. nov. 10. 15:59
 54/59 A kérdező kommentje:

De akkor ott nem hanytam..csak masnap...meg az azutani nap. De egy sjma masnapossag tunete is lehet hanyas..es keves piatol is lehet masnapossag.

Igaz hohy en nem keveset ittam, de nagyon elszaladg velem a lo..a harmadik utan ugy ereztem meg belefer egy viszont a nrgyedik mar ennyire kiutott. Nem erre a cselekedetemre vagyok a legbuszkebb de sajnos mar nem tudok valtoztatnk. Viszont tanultam is belole...legkozelebb mertekkel iszom. Vegig gondoltam amiket irtatok es tenyleg veszelyes volt amit csinaltam hogy nem memtem el orvoshoz. Most megusztam de legkozelebb figyelni fogok ra es csak mertekkel iszom.

2015. nov. 10. 17:13
 55/59 A kérdező kommentje:
Jajj de delutan van mar a masodik mertekkel iszom nem kell vagyis ugy az egesz mondat ha ertelmetlen:D
2015. nov. 10. 17:15
 56/59 anonim ***** válasza:
93%
Hát barátom, utolsó kommentedből ítélve jól felönthettél ma is a garatra. xD
2015. nov. 10. 22:34
 57/59 A kérdező kommentje:
Neem xdd Suliidoben nem iszok. Csak 5ig voltam suliban es hulla faradt voltam fogalmazni meg még akkor se tudok, ha épp nem vagyok fáradt xd es meg telorol is irtam ami kulon szar :DD tehat ma egy kortyot se ittam ami alkoholos xd
2015. nov. 10. 22:44
 58/59 anonim ***** válasza:
akkor már értem te alapból be vagy kicsit csiccsentveXD hát még ha iszol is:D
2015. nov. 11. 21:17
 59/59 A kérdező kommentje:

:DDDDD

Ha iszom, akkor csak röhögök össze-vissza mindenen xd

2015. nov. 12. 06:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!