Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Masodik napja vagykk masnapos...

Masodik napja vagykk masnapos normalis?

Figyelt kérdés

Penteken nagyon jol sikerult egy hazibuli es kb a sarga foldig ittam magamat...de keverve mindent sajnos:((

Tegnap nagyon szarul voltam..ma is...ket napja hanyok akarmit eszek..szetmegy a fejem is..

Ez normalis?

2015. nov. 8. 12:10
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
Amikor multkor ittam akkor semmi bajlm nem volt..tehat ezt se ertem..
2015. nov. 8. 14:53
 22/59 anonim ***** válasza:
81%
Márpedig két napig nem szokott hányni valaki, ha csak alkoholt iszik. Biztos lehetsz benne, hogy valaki valamit belekevert az italodba, úgyhogy jobban tennéd ha ellátogatnál az ügyeletre, mert sosem lehet tudni mi volt az. Ha ahhoz is beszari vagy, hogy vállald a tetteidért a felelősséget, akkor inni sem kell.
2015. nov. 8. 15:07
 23/59 A kérdező kommentje:
De vegig figyeltem..nwm kevert senko semmit bele
2015. nov. 8. 15:18
 24/59 anonim ***** válasza:
85%
Hogy tudtál mégis végig figyelni, ha teljesen leittad magad?
2015. nov. 8. 15:58
 25/59 A kérdező kommentje:
Mert amikor ittunk akkor leultunk egy asztalhoz..
2015. nov. 8. 16:07
 26/59 anonim ***** válasza:
96%
istenem, de jó lehet ilyen naivnak lenni
2015. nov. 8. 16:08
 27/59 A kérdező kommentje:
Jajj istenem es soha tobbet nemniszok..:S a tanulas se megy..
2015. nov. 8. 16:16
 28/59 anonim ***** válasza:
93%
1-2 napot várj ha nincs javulás orvos.
2015. nov. 8. 19:04
 29/59 A kérdező kommentje:
Megint hanytam:OO Nem tudom mi lesz igy velem suliban
2015. nov. 8. 19:44
 30/59 anonim ***** válasza:
95%
Ha neked nem fontos az egészséged, akkor csináld. Hiába "ültetek le egy asztalhoz", ha be vagy b a szva, azt kevernek bele amit akarnak, mert nem veszed észre úgy sem, akármit mondasz. Rengeteg bulidrognak van hasonló utóhatása, csak mondom. Meg azt is, hogy egy adott esetben túladagolt anyag nagyon durva dolgokat tud csinálni a májjal (márpedig a két napja hányás eléggé erre utal). Ha minimális józan eszed maradt még, fogod magad, odamászol a szüleid elé és elmeséled az esetet, vagy egyedül fogod magad, és elbattyogsz az ügyeletre. Majd ők megmondják mi van. Piától nem hány senki két napig.
2015. nov. 8. 19:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!