Normális, hogy 51 kilósan alig bírom az alkoholt?
Figyelt kérdés
72 kilósan kb. kétszer ennyire bírtam. 58 kilósan már kevésbé, de még mindig jól. Mióta 51 kilót nyomok vaságyastól azóta 2 deci rozé bortól totál be tudok csiccsenteni, nem állok be tőle, de érzem, hogy elég volt, mert még egy deci, és forog a szoba, nem tudom kontrollálni magam. Ez tényleg testsúlyfüggő?2015. nov. 2. 19:40
1/9 anonim válasza:
Én sem vagyok nagy darab, egyáltalán nem, de két üveg után sem érzek semmi változást. Lehet benne valami, mert sok helyen mondják, de abban is biztos vagyok, hogy több dolog befolyásolja.
2/9 anonim válasza:
Függ a testsúlytól, az életviteltől, az étrendtől és kismillió dologtól.... Örülj neki, olcsóbb illuminált állapotba kerülni :)
3/9 Ivettke88 válasza:
Én ilyen testsúllyal is simán leittam a haverjaimat. Pár kilóval voltam több ennél valaha, de nem volt lényegi különbség közte, de lehet csak azért, mert mindig 50 pár kg-ról volt szó, és nem volt nagy eltérés. Szóval lehet benne valami, de nem feltétlenül, ennél kevesebbel is bírtam, sok mindentől függhet.
4/9 anonim válasza:
gondolom azért fogytál le, mert alig eszel. inkább az elfogyasztott étel mennyiségével állhat összefüggésbe, hogy mennyire bírod.
5/9 Ivettke88 válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz, én is ilyesmire gondoltam, hogy inkább függ attól, hogy mennyit eszik az ember. Korábban nyilván többet ettél, jobban felszívta a kajcsi.
7/9 anonim válasza:
Utolsó, ha nem tetszik ez a téma, akkor el lehet tolni a biciklit innen.
Ha te nem iszol, te bajod, de ebben a témában az emberek szeretik jól érezni magukat általánosságban, ez van. :)
Rátérve a kérdésre: Sok mindentől függ, életvitel,testtömeg, pillanatnyi hangulat, egésznapi hangulatod, mit ettél és mennyit előtte, milyen gyakran iszol, stb.
De én 56 kilósan megbírtam inni 10 felest egy éjszaka.
8/9 anonim válasza:
Én azt vettem észre hogy némileg függ testtömegtől is, de inkább megszokástól. Tavaly 101-102 kg voltam és sokat ittam, havi 1-2 nagy berúgás megvolt, rohadt jól bírtam a szeszt, aztán idén év elején elkezdtem fogyózni, kevesebbet ittam kondiztam lementem 87-88kg-ra és közben piálni alig jártam, közel 4 hónap alatt csak 1-szer ittam többet, majd mikor eljött a nyár egy nagyobb bulin jóval kevesebb piától berúgtam mint tavaly, de miután egész július augusztusban megittam napi 2-4 sört vagy fröccsöt, nyár végére megint megbírtam annyit mint tavaly holott bő 10kg-al voltam kevesebb. Összességében azt mondom, hogy a testtömeg is befolyásolja valamennyire de az hogy mennyire vagy hozzászokva, meg hogy mit és mennyit eszel előtte, közbe az sokkal jobban.
9/9 anonim válasza:
Sok dolog befolyásolja. Én 55kg vagyok, ha nem ülök le, nagyon jól bírom a piát, ha leülök pár pohárkától képes vagyok fejreállni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!