Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Masodik napja vagykk masnapos...

Masodik napja vagykk masnapos normalis?

Figyelt kérdés

Penteken nagyon jol sikerult egy hazibuli es kb a sarga foldig ittam magamat...de keverve mindent sajnos:((

Tegnap nagyon szarul voltam..ma is...ket napja hanyok akarmit eszek..szetmegy a fejem is..

Ez normalis?

2015. nov. 8. 12:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%

ha 2 napja hánysz, akkor ott nem csak sima részegség volt, akárki akármit ír, az alkohol már rég lebomlott - vagy valami masszív fertőzésed van vagy valami volt az italodban, ami nem alkohol

amúgy a szüleidnek nem tűnik fel, hgoy 2 napja hánysz?

Tessék most elmenni az ügyeletre, mielőtt komolyabbra fordul!

2015. nov. 8. 20:03
 32/59 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem írhatunk amit akarunk, aki ennyire hülye 16 évesen, annak lehet papolni a végtelenségig is :D Majd ha negyedik napja hány, és leáll a mája vagy a veséje valami partidrogtól, amit a "barátai" pakoltak a poharába, hogy meg tudják rángatni a pélón, akkor talán hajlandó lesz mentőt hívni. Bár azért nem értem, hogy lehet, hogy seggrészegre szlopálni magát elég felnőtt, de az alkohol működéséről nem tud annyit, hogy két nap után semmiképpen nem természetes a hányás, akármit, és akármennyit iszik valaki.
2015. nov. 8. 20:07
 33/59 A kérdező kommentje:
Joo ha holmapra se mulik el elmegyek orvoshoz..de ha egy kicsi esely is van ra hohy nem derul ki azt kihasznalom
2015. nov. 8. 20:20
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
ja, nyilván fontosabb, hogy a szülők ne tudják meg...az nem érdekes, hogy holnapra esetleg menthetetlen lesz a májad vagy a veséd...
2015. nov. 8. 20:23
 35/59 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén, hogy a retekbe lehet fontosabb a "nem derül ki" mint a "nem döglök meg"? Ebből is látszik mennyi eszed van, és mennyire lövésed nincs arról, mekkora rohadt nagy veszélyben lehetsz adott esetben.
2015. nov. 8. 20:24
 36/59 A kérdező kommentje:
De en majdnem biztos vagykk benne h sdmmi nem kerult az italomba..foleg hogy bent mar csak rovideket ittunk amikrt rogton lehuztuk...amikor meg meg a hely elott ittunk alapozaskent kizart hogy barmelyik baratnom meg akarna eroszakolni..mellesleg uvegbol ittunk es akkor ok is megjartak volna
2015. nov. 8. 20:30
 37/59 anonim ***** válasza:
82%
De mit nem lehet megérteni azon, hogy az alkohol (hacsak nem olyan mennyiség amibe a helyszínen belehalsz) ennyi idő alatt lebomlik? :D Nyilván az idióta barátnéid is valag részegen fetrengtek egymás hegyén-hátán, biztos volt fogalma akárkinek róla, mibe mi kerül bele adott esetben.
2015. nov. 8. 20:33
 38/59 A kérdező kommentje:

Igazabol mind a ket baratnom majdnemhogy jozan volt..:D

Egyebkent multkori buli utan baratnom 3 napig volt masnapos..mondjuk o nem hanyt dr ugyanugy erezte magat mint en.

Ha meg kiderule anyuek elott hogy full reszeg voltam biztos nem mehetnek tobnet egy buliba se

2015. nov. 8. 20:42
 39/59 anonim ***** válasza:
90%
Hát, miután láthatóan képtelen vagy önmérsékletet tanúsítani, és mértékkel inni, ráadásul önveszélyes vagy, valóban az lenne a legjobb, ha otthon ülnél a p i csádon, és tanulnál.
2015. nov. 8. 20:44
 40/59 A kérdező kommentje:
Szerintem ha tobbet tanulnek attol amennyit mkst tanulok akkor nemnis aludnek...igy is atlagban napi 3 orat tanulok suli utan...es eop ezert is engedtek eddig bulizni mert kituno vagyok...ezert nem kene ezt most elrontanom
2015. nov. 8. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!