Masodik napja vagykk masnapos normalis?
Penteken nagyon jol sikerult egy hazibuli es kb a sarga foldig ittam magamat...de keverve mindent sajnos:((
Tegnap nagyon szarul voltam..ma is...ket napja hanyok akarmit eszek..szetmegy a fejem is..
Ez normalis?
Ha csak lányok voltak a buliban akkor nem gáz ha padlóra ittad magad, ha nem volt ott olyan aki veszélyt jelentett volna a társaságra, megbíztál mindenkiben, nem gáz.
De alkohol terén soha nem szabad senkiben bízni, ezt egy olyan mondja aki már megjárta.
Berúg valamelyikőtök, előkerül vmi, bedobják mikor elfordulsz az italodba, legurítod és kész.
Részegen sok ember kiszámíthatatlan.
Én 15 évesen voltam házibuliban, ittunk rendesen, egyik hülye ott a kezembe nyomott egy félig elszívott cigit, részeg voltam, nem kapcsoltam, le lehet hülyézni engem, ez van. Beleszívtam párat és minden full homály onnantól. Annyira emlékszem, hogy 2 fiú húzott haza(két jó haver, szóval nem, nem dugtak meg az árok szélén.)
1,5 napig másnapos voltam, nyomott a fejem, szédültem, vert a víz, rázott a hideg, nem bírtam az ágyból kikelni, nem ettem. De szerencsére nem hánytam.
Ha mindent összeittál jól beüthetett, de ha olyan súlyos lenne, ott helyben vitt volna téged el a mentő alkoholmérgezéssel.
Ez már nem a pia. Vagy a gyomroddal van valami, vagy vmit beledobtak az italodba, esetleg ha kértél vkitől cigit lehetett benne vmi új dizájner drog is, aminek a hatásai nem ismertek.
Csak hánysz? Akkor lehet egyszerű vírus is. De ha fáj a fejed, stb, érzed, h másnapos vagy csak vmi volt az italodba.
Ne érdekeljen, hogy kiderül! Az egészséged fontosabb, ha kiderül, a kórházban, h vmi drog van a szervezetedben az orvosok nem értesíthetik a rendőrséget, ez új Mo-s törvény, tehát rendőrségi ügyed nem lehet belőle.
Anyád csak tudja, hogy részeg voltál, nem? Nem feltűnő, hogy a lányuk 2 napja másnapos? Ha tudják, hogy ittál ráfogod max, hogy abba a 2-3 felesbe rakhattak valamit és kész.
Ha ez van akkor azt az ivósbandát akikkel bulizni voltál én kerülném.
Minél hamarabb menj orvoshoz, ha nem javulsz!
Az életeddel játszol.
Nem, nem normális. Partidrog került az italodba.
Jobban vagy azóta? Egyébként én sok-sok víz ivását javasoltam volna, ha hamarabb olvasom a kérdést.
Egyebkent multkoro bulin megittam vagy fel liter palinkat es arra meg vodkat viszont akkor masnapra semmi bajom se volt.
Nyaron csak egy fel liter-liter bort ittam meg masnapra megis masnapos lettem..
Tehat egyszer szarul vagyok..egyszer meg nem..
Én életemben egyszer voltam másnapos, de akkor 1,5 napig. :D
Az pedig akkor volt amikor életemben először ittam, az az rúgtam be.
Azóta ihatok akármennyit, nem volt tudok az lenni. Ismerek olyat aki 2-3 felest megérez másnap.
Mindenkire másképp hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!