12 éves lány vagyok. Délután 5 körül megittam 2 dl 40 százalékos italt. Egész délután nem voltam magamnál, annyira kiütött. Másnapos leszek?
Figyelt kérdés
12 éves korban szabályszerű a másnaposság, tehát mindenkélpen lesz? Vagy ennek jelentkezése ugyanolyan, mint felnőttkorban?2015. nov. 5. 21:12
1/16 anonim válasza:
Gratulálok! Ilyen sok ésszel… Fiatalon bekövetkezhető halálodhoz vezető utat magad finanszírozod, vagy kaptad a piát?
2/16 anonim válasza:
Igen lehetsz és fogsz is valszeg. Most, hogy vagy?
3/16 anonim válasza:
Attól függ most hogy érzed magad? Ettél azóta valamit?
4/16 anonim válasza:
ugyanúgy másnapos leszel mint bárki más, de 12 évesen erre mit vett rá??
5/16 anonim válasza:
Áruld már el, miért okoz neked örömet egy ilyen kamu kérdés kiírása!
Ha "egész délutánra kiütött", akkor a kérdés kiírásakor már tudnod kell, hogy másnapos vagy-e.
Ostoba majom vagy.
7/16 anonim válasza:
Legalább menőbb lettél ettől a haverok szemében te kis taknyos?
8/16 anonim válasza:
Kamu kérdés, 12 évesek nem tudnak így fogalmazni, és helyesírási hibákkal is rendelkeznek.
9/16 anonim válasza:
Hát ha éppen haza értél akkor a másnap lesz a legkisebb problémád, sőt már most is annak kéne lenned ha magadnál vagy. :D Sok sikert! :D
10/16 anonim válasza:
Nem leszel másnapos, mert hihetetlenül gyorsan kijózanodtál, röpke 4 óra alatt, ez még egy matróznak is becsületére válna. Ráadásul 2 deci töménytől úgy fogalmazol, mint egy felnőtt. Viszont a receptet árulhatnád, állítom, hogy meggazdagodnál belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!