Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 12 éves lány vagyok. Délután...

12 éves lány vagyok. Délután 5 körül megittam 2 dl 40 százalékos italt. Egész délután nem voltam magamnál, annyira kiütött. Másnapos leszek?

Figyelt kérdés
12 éves korban szabályszerű a másnaposság, tehát mindenkélpen lesz? Vagy ennek jelentkezése ugyanolyan, mint felnőttkorban?
2015. nov. 5. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ettél valamit? Hogy érzed magad? Fáj a fejed? Érzed a tested? Felfogsz mindent amit írnak neked vagy beszélnek hozzád?

Ha ezek közül meg van pár mar másnapos vagy, de nyugi este kialszod, és reggelre jobb lesz.

Egyébként 10 évesen meghúztam az asztalon lévő poharat, azt hittem üdítő van benne, és wiskey volt.

Szóval ha nem folytatja heti szinten az ivást gond nem lehet belőle, bár én varnek vele 3-5 évet minimum.

2015. nov. 5. 23:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Az alkohol semmire sem megoldás, csak rosszul leszel tőle.

Sok vizet kell lenni! És többi ne csináld sem vagányságból, sem depiből!

2015. nov. 5. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:
2dl 40 százalékos 'italtól' 12 évesen már kb a kórházban lennél.
2015. nov. 6. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

2 dl= 4x5 cl=20 cl=2 dl

Tehát 4 5 centes felest jelent az a 2 dl.

Én 15 évese egy éjszaka ittam meg 8-10-et, és nem kötöttem ki kórházban, sőt másnapos sem voltam, csak éreztem, hogy fáradt vagyok, álmos, ennyi.

Szóval nem hiszem, hogy 4 felestől már a detoxban kéne lennie.

2015. nov. 7. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha detoxba nem is kell kerülnie, de nem hiszem, hogy hulla részegen, hányingerrel küszködve egy 12 éves lány úgy fogalmaz, hogy "szabályszerű másnaposság", vagy "ennek a jelentkezése". Én 17 évesen "baszcsiztam be" először, de ilyeneket józanul sem lettem volna képes leírni.
2015. nov. 7. 12:10
 16/16 anonim ***** válasza:

8-as, nem kéne így lenézni valakit azért, mert nálad fiatalabb.

Na, kedves kérdező, végül mi történt? :)

2015. nov. 29. 02:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!