Tegnapelőtt volt a barátom szülinapja. Nem szoktam inni, de az ő tiszteletére ittam velük egy kis cherryt, majd éves előtt és után mindenkivel. Először olyan voltam mint aki bevan szívva, szédültem, bambultam. Majd az idő múlásával egyre jobb kedvem lett, és mindenen röhögtem, táncoltunk egyre jobban. Nagyon gáz? :-/
Bár volt egy lány aki nagyon kiütötte magát... És én voltam a legjózanabb
Nem gáz, én is kb ennyi idősen voltam először bebaszarintva kicsit.
2015. júl. 31. 13:37
12/16 A kérdező kommentje:
Nem szívtam még, és nem is fogok
Nem volt szex, nyugi.. Persze, majd a barátaink előtt :-D
Nem pedofil :'D
2015. júl. 31. 13:43
13/16 anonim válasza:
Annyit írtam, hogy szerintem gáz, és le vagyok pontozva. :D Kérdező, nőj már fel. Adok egy kekszet, dugd fel magadnak akkor.
2015. júl. 31. 14:17
14/16 anonim válasza:
Most azért lepontozott valami gyökér, mert leírtam, hogy ennyi idősen nálam mi volt és mit gondolok? nevetséges. (L/22)
2015. júl. 31. 16:38
15/16 anonim válasza:
Csak egy kis "vigasz"-nak. Anno 14 évesek voltunk és ottalvós buli volt. Srác úgy bebaszott, hogy nem kelt föl majdnem 2 napig. Be is szartunk rendesen, hogy hogy tudta így kiütni magát. Már a vége felé mentő is akartunk hívni. De aztán fölkelt kis emlékezet kieséssel de semmi komoly. Dolgokat félre téve, srác azóta tudja hol a határ és sosem volt részeg azóta. Azt javaslom egyszer mindenki basszon be emberesen és ezzel le van tudva a további ;) mindent ki kell probálni szerintem persze határokkal.
2015. aug. 1. 01:49
16/16 anonim válasza:
Beccsiccsenteni szot adom :D
Nade a válaszom:Igazándiból nem eget vero oroblema,mert ezen egyszer at kell esni!
Az a lenyeg hogy mimdig tudd a határt!
Most majd belépsz abba a korba,amikor jártok bulizni,es figyelni kell ezekre a dolgokra,mert mindig kell vki aki tartja a mértéket es nem csontreszeg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!