Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Gáz 14 évesen kicsit becsiccse...

Gáz 14 évesen kicsit becsiccsenteni?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt volt a barátom szülinapja. Nem szoktam inni, de az ő tiszteletére ittam velük egy kis cherryt, majd éves előtt és után mindenkivel. Először olyan voltam mint aki bevan szívva, szédültem, bambultam. Majd az idő múlásával egyre jobb kedvem lett, és mindenen röhögtem, táncoltunk egyre jobban. Nagyon gáz? :-/

Bár volt egy lány aki nagyon kiütötte magát... És én voltam a legjózanabb

2015. júl. 31. 12:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
77%
A többi hozzászóló biztos meg fog kövezni, de szerintem nem. :)
2015. júl. 31. 12:45
 2/16 anonim ***** válasza:
nem
2015. júl. 31. 12:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Ezen is át kell esni.Csak ne váljon rendszeressé! :)
2015. júl. 31. 12:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző mondja. Előfordulhat, de ne legyen rendszer.
2015. júl. 31. 12:50
 5/16 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem gáz.
2015. júl. 31. 12:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy rendszer lenne belőle.. Nem igazán vagyok olyan. Sőt, nézték is a többiek, hogy ennyi elég volt nekem ehhez. A többi lány még ivott sört, bort, pálinkát, jagert, vodkát. Én ezeket kihagyom. Bőven elég a pia szag ><
2015. júl. 31. 13:00
 7/16 anonim ***** válasza:
Másnap nem éreztél semmit? :D
2015. júl. 31. 13:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi belefér. én 15 éves korom óta járok fesztiválozni a barátaimmal, párommal, akkoriban is mindig kiültünk iszogatni/dumálni. nálunk is mindig én voltam a legjózanabb, mert szeretek iszogatni velük, de szeretem a határon belül tartani a dolgokat. Ha neked annyi esik jól, akkor annyi. nem kell foglalkozni az igyál még szöveggel meg ha cikiznek érte, nem szabad felvenni. ilyenkor kell tudni, hogy több eszed van, mint nekik :D nálunk mindig ez volt... (22/L)
2015. júl. 31. 13:05
 9/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod milyen érzés mikor valaki szív? Azt is csináltad már? Amúgy néha inni nem vészes. Amúgy meg nekem az jött le hogy azért ittál mert szex volt a barátoddal.:D
2015. júl. 31. 13:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy pedofil a barátja.. :D nyilván.
2015. júl. 31. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!