Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » 37%-os vodkabol kb hany...

37%-os vodkabol kb hany decitol van hatas?

Figyelt kérdés
Tudom, ez mindenkinek mas, de ugy nagyjabol. Nem a lereszegedesre, hanem a jokedvre, enyhe szedelgesre értem:D
2015. máj. 3. 15:07
 1/10 anonim válasza:
Egy deci plussz egy sör és jó kedved lesz :D
2015. máj. 3. 15:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy két literes palackba beletöltesz 0,5 liter vodkát egy liter narancslevet fél liter szódát vagy ásványvizet.Ennek a két liter italnak megiszod a felét viszonylag gyorsan a többit pedig szép lassan elszopogatod.Így akár 3-4 órán keresztül is fenn tartható a kellemes állapot.A kellemetlen mellékhatások nélkül.
2015. máj. 3. 15:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. máj. 3. 16:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak hogy szemléltessem mekkorák az eltérések az emberek között: a volt osztálytársam a 4 centes welcome drink pálinkától is fejre tudott állni, én a magam részéről 2-3 decitől kezdek el viccesebb lenni, és ott van még a Heverős Miki nevű helyi kocsmabútor, aki embereket szórakoztat azzal, hogy megveteti velük a 7 decis Royalt és előttük issza meg húzóra és szépen hazasétál a saját lábán (többnyire). Szóval eléggé eltérő az emberekre gyakorolt hatása.
2015. máj. 3. 18:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Egy embernél is változó ám a dolog. Egyszer 2,5 deci tömény NULLA hatást ért el nálam. Normálisan megérzek egy sört vagy egy deci tokaji aszút... Az ember közérzete, mit evett, milyen a környezet, milyen a napszak, a hőmérséklet, ez mind rengeteget tud számítani.

Kezdőként egy feles és egy sör úgy óránként megadott egy kellemes alaphangulatot :) Bár most is kezdő vagyok, azt hiszem, nem iszom minden hónapban, akkor is keveset.

2015. máj. 3. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Én ha húzóra iszom úgy 3-4 decitől rúgok be, ha egy 5-6 órás baráti beszélgetés alatt, akkor 6-7 decitől, ha meg már délután 4-5 fele elkezdek inni és hajnali 4-5-ig megy a buli tehát úgy 10-12 órát iszom akkor úgy 8-9 decitől, ha csak erős jókedv a lényeg akkor úgy 1-1.5 decit le lehet vonni ebből. Ezek az értékek akkor érvényesek, ha eszek is eleget közbe. Egyébként meg jobban jársz ha te magad tapasztalod ki hogy mennyit bírsz, mert tényleg nagyon eltérő lehet. Kezd a mennyiséget kevés piával és ha úgy érzed hogy az lóf_szra se elég, akkor emeld a mennyiséget.
2015. máj. 3. 21:10
 7/10 anonim ***** válasza:

# 6

Ja.Akkor maga masszív alkoholista vagy 150 kiló.

2015. máj. 4. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
7# Egyik sem. 92 kiló vagyok és 20 éves, és nem masszív alkesz. Amúgy egyik haverom a 64 kilójával kb. ugyanennyire bírja. Egyébként meg ez egy 92 kilós embernek nem olyan nagy mennyiség amit leírtam. Átlagosan bírom. Ha egy alkoholkalkulátorba beütöd hogy 92kg-os ember 12 óra alatt iszik meg mondjuk 8 deci vodkát akkor kb. 2 ezrelékes véralkoholszintet ér el, ami már elég részeg állapot de nem az amikor az ember már a hányásában fekszik. Tavaly nyáron is fél nap alatt megittam egyszer 7 deci vodkát meg 3 sört úgy hogy ittam hozzá elég alkoholmenteset is. És ettem jó sok olajban gazdag ételt + akkoriban 100kg voltam és így se nem hánytam se nem volt emlékezetkiesésem, csak végig jókedvem volt és szédültem. Persze húzóra éhgyomorra ha meginnék 1 deci vodkát lehet annyi is kijönne. Sokat számít az idő, az étel meg a kísérő.
2015. máj. 4. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:

# 8

Akkor csak idd azt a tiszta vodkát!De hosszútávon nem tesz jó ennyi alkohol.

2015. máj. 4. 22:27
 10/10 anonim ***** válasza:
9# Tudom hogy hosszútávon nem tesz jót. Mostanában már nem iszok sűrűn ilyen sokat. Idén például még egyszer sem voltam masszív részeg.
2015. máj. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!