Miert van az ha egyetlen egy kis kortyot iszom borbol, vodkabol, palinkabol es barmilyen szeszes italbol akkor rosszul leszek tole?
Figyelt kérdés
Amikor eloszor mentem bulizni,nem tobb mint fel korty vodkat ittam semmi mast,es 1-1,5ora mulva olyan rosszul lettem hogy remegtem,hanyingerem volt,szedultem,nem kaptam levegot. Barmilyen szeszes italt iszom es ennyire kevestol is nagyon rosszul vagyok. Mit tehetek ellene? nem akarok berugni,de vannak alkalmak amikor jo lenne egy ket poharral meginni, ha nem is rovidet,akkor is sort nyaron vagy vacsihoz bort vagy ilyesmi.Legyszi mondjatok valamit mit tehetnek ez ellen!18/l2015. febr. 21. 22:08
1/4 anonim válasza:
Ez nem tűnik normálisnak, lehet túlérzékeny vagy az alkoholra, ha többet akarsz tudni, menj el a háziorvasodhoz.
2/4 anonim válasza:
Alkohol intoleranciának hangzik. Ha nem csak bizonyos típusú italoktól van akkor az egyéb összetevőre való érzékenység kizárható.
A gyógymód az, hogy kerülöd az alkoholt.
3/4 anonim válasza:
Örülj neki.Egy kísértéssel kevesebb.Legalább nem válhatsz alkoholistává.
4/4 anonim válasza:
szerintem a májad lehet a dologban,nem termel olyan enzimet,ami az alkohol lebontását teszi lehetővé.Csaktlakozom az előttem íróhoz.Örülj neki!Belőled tuti nem lesz alkoholista!Egy gonddal kevesebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!