Pálinkából likőr? Hogyan?
Figyelt kérdés
valami jó receptet szeretnék.. van itthon házipálinka és abból szeretnénk meggylikőrt vagy hasonlót készíteni ami egyszerű és finom is.... köszi előre is :)2015. febr. 20. 19:24
1/2 zolidobos válasza:
Aroma bárhol kapható, sokféle. Cukorral (édesítőszerrel) és vízzel hígítsd a pálinkát a kívánt erősségűre, és add hozzá a szükséges aromát. A pálinka íze kissé (vagy nagyon) érződni fog a likőrön is.
2/2 Phoney válasza:
Sütőaromával ne erőlködj, abból nagyon sok kell és az íze is rossz lesz. Viszont ha beírod a Google-ba, hogy "likőr házilag", akkor sok receptet találsz, bár pálinkából inkább csak keserű- vagy egyéb fűszerezett likőrt érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!