Vodkából vendégváró?
Jövőhét hétvégén csinálok kerti partyt, és valamivel szeretném turbózni a vodkát, akár koktél alapanyagként is.
Kicsit újítani szeretnék a narancslével felöntésen kívül. Az egyik honlapon olvastam egy receptet, ami azt írja, hogy friss epreket kell főzni, majd hűlés után hozzákeverni a vodkát és palackozni.
Tudtok bevált és könnyen elkészíthető, vodka alapú italokat? Sajnos shakem nincs, én csak fiatal háziasszonyka vagyok. :)
(Azért nem a googlet hívom segítségül, mert a ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi!)
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Kamikaze
[link] én dekoratív célból felszelem a kifacsart lime-ot és azzal díszítem a poharat, jégkockát adok hozzá, nem felespohárban hanem whiskey-sben "tálalom", kb. így: [link]
Nagyon kellemes, hűsítő íze van, kortyolgatós.
Bátrabbaknak "mad dog" koktél:
Felespohárban 1 0.4 vodka, 0.1 grenadine (vagy málanaszörp), és a tetejére egy csepp tabasco szósz (vagy bármilyen ultracsípős szósz).
Vagy esetleg a mindenki által ismert bloody mary:
Ezek egyszerűek, mutatósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!