Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Absolut vodkából melyik ízű a jó?

Absolut vodkából melyik ízű a jó?

Figyelt kérdés

esetleg ilyenek hol lehetne venni?

a válaszokat előre is köszönöm! :)

2013. febr. 21. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
59%

Marmint hogy erted hogy "jo"? Mindenkinek az a jo amit szeret, ez olyan hogy en pl nem szeretem a vaniliasat, a parom meg imadja. Rossz max a rossz minosegu lehetne, vagy romlott.

Egyebkent nekem a malnas es a kortes a kedvencem.

2013. febr. 21. 16:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! igaz, rosszul tettem fel a kérdést! Úgy gondoltam, hogy kinek melyik jön be? Ő szerinte melyik amelyik jó vagy melyik az amelyiket nem szeretni. Csak mert én is ki szeretnék próbálni 1-2-t. A baj csak az, hogy a különlegesebbeket mint pl. (amiket te is említettél) vanila, málna, körte még nem is láttam boltban! Ilyeneket hol lehet venni?
2013. febr. 21. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
59%

Jo kerdes, en egy londoni etterem barjat vezetem, itt eleg nepszeruek koktelokban es uditovel is, szerintem ital nagykerekben (ahol van kisker forgalmazas is) biztos tartanak, vagy nagyobb multiknal.

Nalunk a polcon kortes, fekete ribizlis, vanilias, malnas, citromos, es az 50 szazalekos fekete uveges van.

2013. febr. 21. 18:54
 4/9 A kérdező kommentje:
ja hát úgy egyszerű Londonban! olyan kérdésem lenne még, hogy a fekete az mivel jobb? csak mert közel duplájába kerül. ja és ha már úgy alakult, hogy egy bárvezetővel beszélek akkor a citromosat mivel érdemes keverni, hogy finom maradjon? vagy a többet is?
2013. febr. 21. 19:06
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

A fekete uveges az erosebb. A sima 40, ez 50 szazalekos.

Citromost probald fekete ribizli level, ha van lime-al, vagy egyszeruen sprite-al.

2013. febr. 21. 22:46
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget!!
2013. febr. 22. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer vettünk a haverokkal Finlandia limot. Olyan íze volt mint a citromos mosogatószernek. Nehezen, de elfogyott. Ízesített vodkát soha többé.
2013. febr. 23. 19:15
 8/9 A kérdező kommentje:
én azért csak kiszeretném próbálni! :D de lehet nekem is ez lesz utána a véleményem. köszi a hozzászólást!
2013. febr. 24. 19:46
 9/9 anonim válasza:
Vanilias nekem sem jott be, Kurantos az finom, Wild Tea-s is, és még szeretem a Berri Acai-osat. Nem vodka, de ajánlom még a Tatratea kipróbálását is, azt is már sok ízben készítík.
2013. dec. 2. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!