Mi a véleményetek a whiskykről?
Ami iható, Ballantines, Jim Beam, Jack Daniels
Johnny Walkernek van egy karakterisztikája ami nagyon leszűkíti a vásárlók körét, a tölgyfahordó íze miatt kicsit füstös.
Ugyanaz a véleményem róluk, mint kb. minden más italfajtáról: van belőle rossz és jó is, és a jóból is sokféle. Ami az előbb ajánlott Ballantine's és a Jim Beam alap- (legolcsóbb) változatait illeti, pont ez az a kettő a divatosabb márkák közül, amiket a legkevesebben képesek élvezni önmagában. Nem mintha kimondottan rosszak volnának, de nem véletlen, hogy itthon a legtöbb whiskykólát ezekből keverik...
Ezeken kívül a legtöbb, hasonló vagy magasabb árkategóriás whiskyt bátran kipróbálhatod, mivel semmit nem tudunk arról, hogy alapvetően milyen igényeid vannak.
Nézz szét az alábbi linken, ezek mind itthon kapható whiskyk értékelései, különféle árkategóriákból. Amelyeknél a „lecsengés” pontszáma eléri a 2,5 (de inkább 3) pontot, azok minimum jól ihatóak.
Én minimum egy ilyet ajánlok: [link]
Ennél olcsóbbat nem nagyon tudok ajánlani, a 4-5 ezres Ballantines, Jim, Johhnie és Jack szerintem mind ihatatlan.
Már megkaptad az értelmes választ, van rossz és jó is, aki pici tapasztalattal s ízléssel rendelkezik, annak szerintem ez a véleménye.
Nekem alig van tapasztalatom, de ittam már párfélét, nos, Ballentines ingyen sem kéne, viszont a Glenlivet szuper, az én saját kis kezdő, valószínűleg nem füstöset kedvelő ízlésem szerint :)
A nagyon olcsókat élből hanyagolnám, az tuti.
tegnap 20:14
A gabonapárlatok ilyen szempontból mind minőségiek. Egyik sem okoz másnaposságot jobban, mint a másik, még a legolcsóbb gabonavodka sem.
Mit gondoltok a Chivas Regal whisky-ről?
Kezdésnek mennyire éri meg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!