Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a velemenyetek a kadarka...

Mi a velemenyetek a kadarka borrol?

Figyelt kérdés
En tegnap ittam egy 2012-es Takler Kadarkat es abszolut nem izlett. Agyon volt hype-olva a Borbas Marcsinal, meg mindenkinel, hatmondom kiprobalom. Mar ertem, miert nem vilagfajta. A szine zavaros, erotlen az ize, nemi gyumolcsosseg van benne, de nem az igazi. Mondjuk ha oszinte akarok lenni, mikor kitoltottem a poharba levegozni, mar a szine nem tetszett, hogy halvany es zavaros. Az ize is az volt. Van meg par osi magyar fajta, amit kiakarok probalni pl bakator, csokako, remelem jobbak lesznek ez a kadarka, meg lehet jo a bikaverbe, de onalloan en nem eroltetnem.

2015. ápr. 5. 18:02
1 2
 11/14 Mojjo ***** válasza:
Kedves kilences kommentelő! Melyik évjáratú Eszterbauer Kadarkáról írtál? Kedvet kaptam hozzá én is, kipróbálnám :)
2015. ápr. 6. 21:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Nice:-) milyen jó a fórum:-)
2015. ápr. 7. 14:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Mojjo igazad van! Az évjárat kis hazánkban fontos dolog :)

2011-es évjárat és 2013 első felében kóstoltam.

2015. ápr. 11. 14:42
 14/14 Mojjo ***** válasza:

Kedves tizenhármas!

Köszönöm a választ, ment a thumbs up :) Sajnos viszont attól tartok ezt az évjáratot már lekéstem.

2015. ápr. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!