Mi a véleményetek a magyar pálinkáról?
A pálinka kb csak magyar lehet, mert hungarikum
( ausztria néhany tartományaban, és erdélyben engedelyezika. Pálinka megnevezést.)
Én szeretem a minőségi palinkát, azt ami tenyleg az, nem cukrozott , peneszes cefréből főzött párlat...
Egyébkent ráhibáztál mert a tescoban a no name palinkat is a zsindelyes főzi..(2-odosztály) egész jó..nem vállalhattalan, mint egyes nagyon márkás palinkák elő utőpárlatos termekei..
Néha komolyan nagy csalódá, amikor 15e ft/l áron megvezsi az ember..
Van amit szeretek, van amit nem..
A szicseknek a tavalyi faeper pálinkaja egyenesen rossz. /acetonos=előpárlatos../
Nobolis körtéje nagyon jó, ismerem azt aki főzte, eltalálta.
Gyulainak a cuvé pálinkái még mindig verhetetlenek.
Mér, a tescoban pancsolt pálinkák vannak?...
Egyébként jó dolog, nagyon finom tud lenni, csak még volna hova fejlődni a piacának, mert egyelőre úgy áll, hogy pl. egy francia gyümölcspárlatért bármikor ki merek adni 10e Ft/litert, magyar pálinkából meg nem egy „neves” márka van, ami ennyi pénzért is hulladékot produkál.
ma 21:58:
A neves főzdék noname kiadásai jellemzően lemaradnak a márkástól. A zsindelyes teszkósa meg a békési cooposa is olyan, hogy meg lehet inni, de nem véletlenül nem a saját nevük alatt adják el.
# 8
Ez nem igaz.Házilag is lehet jó pálinkát főzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!