Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a velemenyetek a gyomorkese...

Mi a velemenyetek a gyomorkeserukrol?

Figyelt kérdés
Aki iszik vagy valakije isszik gy.keserut melyik markakat szereti (mert az unicumon kivul sok magyar gyomorkeseru van) vagy tart otthon belole mindig egy palackkal. Tudom inkabb az idosebb korosztaly isszaoket a gyomorpanaszokra, de kivancsi vok kinek mit preferal az apja nagyapja a palinkan kivul.

2015. jan. 14. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Apámnak most van egy üveggel, megkóstoltam én is, irtó finom volt, eléggé a fahéj dominált benne, az illata is olyan volt mint a mézeskalácsnak. Sajnos a márkát nem tudom, ha érdekel rákérdezek (számomra ismeretlen, tehát nem Unicum, Hubertus, Jager vagy Underberg). Az tuti hogy nem gyomorpanaszokra issza :).
2015. jan. 14. 20:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Kerdezzd kerlek!
2015. jan. 14. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Aldis termék, a neve Sankt Almtaler Krauterlikör

[link]

2015. jan. 15. 09:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Én magamról tudok nyilatkozni. Igazából én az édesebb ízűeket szeretem. Jager a kedvencem, aztán a Hubertus Becherowka, de a Pennyiben, lidlben, vagy aldiban kapható Jagerutánzat is jó. A klasszikus unikum számomra túl keserű, nem vagyok oda érte, azt tényleg inkább az idősebb generáció issza.
2015. jan. 15. 09:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem őket... Faterom megrőlül az ilyesmikért(főleg Underberg), én a szagát sem bírom, pedig szeretek iszogatni, és azt sem mondhatnám hogy az édes dolgok jönnek be, egyszerűen nem szeretem, inkább egy jobb fajta abszint vagy whisky.
2015. jan. 15. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Az unikumot szeretem.A jéger,hubertus..stb. számomra émelyítően édeskések,köptető szirupra hajazó ízűek.
2015. jan. 15. 19:24
 7/9 anonim válasza:
0%
gagyi szemét italok. Erősen túlreklámozottak.
2015. máj. 15. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:

# 6

A Hubertus meg a Jagermeister szerintem nem minősül gyomorkeserűnek.

2015. máj. 15. 17:47
 9/9 Phoney ***** válasza:

Tartani nem nagyon tartok, de ismerek egy párlat. A Zwack Riserva mindent vert (bár tény, hogy egyéb ilyen drága keserűt nem kóstoltam), de elég jó volt pl. a Ramazzotti, a Fernet Branca, a Becherovka és a Csíksomlyói Salvator is, illetve az árához képest a Várda Keserű is meglepően kellemes (a többi olcsó keserűről nem mondanám ezt, talán még a Mátyás vállalható úgy-ahogy). Az Underberg is finom, de nagyon masszív, az tényleg csak arra való, hogy nehéz étel után megidd a 2 cl-es üvegcsét, utána nem kíván többet az ember. Ami a megfizethetőbbek közül a legjobban ízlik azóta, az a Campari és (sose gondoltam volna) az Unicum.

Az viszont változó, hogy melyiket érdemes szobahőmérsékleten vagy hűtve inni – nem mélyhűtve, az csak berúgáshoz való.

Egyébként igaz, hogy a Hubertus és a Jäger nem keserűlikőrök, ahogy az Unicum Next sem. (A Jäger magyar tájékoztató címkéjére keserűt nyomtatnak, de arról oldalakat lehetne írni – meg gondolom pár százezer Ft bírságot kiszabni érte –, hogy azokra a kis címkékre mi mindent firkálnak. Az eredeti címke nem nevezi keserűlikőrnek.)

2015. máj. 19. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!