Mi a velemenyetek a gyomorkeserukrol?
Aldis termék, a neve Sankt Almtaler Krauterlikör
# 6
A Hubertus meg a Jagermeister szerintem nem minősül gyomorkeserűnek.
Tartani nem nagyon tartok, de ismerek egy párlat. A Zwack Riserva mindent vert (bár tény, hogy egyéb ilyen drága keserűt nem kóstoltam), de elég jó volt pl. a Ramazzotti, a Fernet Branca, a Becherovka és a Csíksomlyói Salvator is, illetve az árához képest a Várda Keserű is meglepően kellemes (a többi olcsó keserűről nem mondanám ezt, talán még a Mátyás vállalható úgy-ahogy). Az Underberg is finom, de nagyon masszív, az tényleg csak arra való, hogy nehéz étel után megidd a 2 cl-es üvegcsét, utána nem kíván többet az ember. Ami a megfizethetőbbek közül a legjobban ízlik azóta, az a Campari és (sose gondoltam volna) az Unicum.
Az viszont változó, hogy melyiket érdemes szobahőmérsékleten vagy hűtve inni – nem mélyhűtve, az csak berúgáshoz való.
Egyébként igaz, hogy a Hubertus és a Jäger nem keserűlikőrök, ahogy az Unicum Next sem. (A Jäger magyar tájékoztató címkéjére keserűt nyomtatnak, de arról oldalakat lehetne írni – meg gondolom pár százezer Ft bírságot kiszabni érte –, hogy azokra a kis címkékre mi mindent firkálnak. Az eredeti címke nem nevezi keserűlikőrnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!