Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi a véleményetek a kézműves...

Mi a véleményetek a kézműves sörökről?

Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:

A fiú haverjaim nagyon szeretik. Én egyszer ittam gesztenyéset, az nagyon bejött.

De őszintén szólva nem érzek ízre különbséget vagy bármi pluszt, ami magával ragadott volna.

De nő vagyok.

2015. márc. 28. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem tudom őket megfizetni sajnos.
2015. márc. 29. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Szeretem őket és ha lehetőségem van, akkor inkább azokat iszom.

Kb olyan a különbség köztük, mint ha a teszkós fagyasztott pizzát összehasonlítanád egy frissen sült, eredeti olasz pizzával.

Úgy hallottam, mostanában nyert díjat egy magyar sör, a Bunny Hop, bár még sehol nem láttam hogy árulnák.

Nekem a jelenlegi kedvenceim az Aspall angol cider, O'Haras IPA és Dan Kelly cider.

2015. márc. 29. 15:38
 4/7 anonim ***** válasza:
* mármint a különbség a "hagyományos" sörök és a kézműves között
2015. márc. 29. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy mindenkinek ugyanaz a véleménye a kézműves sörökről. Finomak, és drágák. Nagyon nem kell ezen sokat törni a fejünket, hiszen a kézműves sör lényege, hogy magas minőségű, és a magas minőség minden esetben magasabb árral társul.
2015. márc. 29. 16:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha minőségit veszel akkor baromi finom, messze körözi az összes rendes sört. De ittam már párszor borzasztó kézművest sört is, a magyar kézműves sörök között sok az ihatatlan.
2015. márc. 30. 11:15
 7/7 Phoney ***** válasza:
Az utolsó válasza igaz, de tudni kell hozzá, hogy sokan visszaélnek ezzel a fogalommal. Egyes kis sörfőzdék megcsinálják ugyanazt a kispórolt löttyöt, mint a nagyok, osz'tessék, kézműves sör. A legdurvább az volt, mikor az Arany Ászok csapolt „kézműves sört” valami fesztiválon: szörpre csapolták a fapados ászokot, osz' kézműves sör...
2015. márc. 30. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!