Mi a véleményetek a kézműves sörökről?
Figyelt kérdés
2015. márc. 28. 22:05
1/7 anonim válasza:
A fiú haverjaim nagyon szeretik. Én egyszer ittam gesztenyéset, az nagyon bejött.
De őszintén szólva nem érzek ízre különbséget vagy bármi pluszt, ami magával ragadott volna.
De nő vagyok.
2/7 anonim válasza:
Én nem tudom őket megfizetni sajnos.
3/7 anonim válasza:
Szeretem őket és ha lehetőségem van, akkor inkább azokat iszom.
Kb olyan a különbség köztük, mint ha a teszkós fagyasztott pizzát összehasonlítanád egy frissen sült, eredeti olasz pizzával.
Úgy hallottam, mostanában nyert díjat egy magyar sör, a Bunny Hop, bár még sehol nem láttam hogy árulnák.
Nekem a jelenlegi kedvenceim az Aspall angol cider, O'Haras IPA és Dan Kelly cider.
4/7 anonim válasza:
* mármint a különbség a "hagyományos" sörök és a kézműves között
5/7 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy mindenkinek ugyanaz a véleménye a kézműves sörökről. Finomak, és drágák. Nagyon nem kell ezen sokat törni a fejünket, hiszen a kézműves sör lényege, hogy magas minőségű, és a magas minőség minden esetben magasabb árral társul.
6/7 anonim válasza:
Ha minőségit veszel akkor baromi finom, messze körözi az összes rendes sört. De ittam már párszor borzasztó kézművest sört is, a magyar kézműves sörök között sok az ihatatlan.
7/7 Phoney válasza:
Az utolsó válasza igaz, de tudni kell hozzá, hogy sokan visszaélnek ezzel a fogalommal. Egyes kis sörfőzdék megcsinálják ugyanazt a kispórolt löttyöt, mint a nagyok, osz'tessék, kézműves sör. A legdurvább az volt, mikor az Arany Ászok csapolt „kézműves sört” valami fesztiválon: szörpre csapolták a fapados ászokot, osz' kézműves sör...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!