Danko, jesszus.. jó, hogy nem mindjárt La Fiesta-t viszel...
Kalinka árából kapsz rendes bort...
2015. jan. 3. 15:01
2/26 anonim válasza:
A Danko meg az emlitett La Fiesta tokeletes arra, hogy par haver jol es olcson berugjon 1-2 uvegtol, de ha vendegeket kene ezzel kinalnom egne a pofam rendesen.
2015. jan. 3. 15:04
3/26 anonim válasza:
#2 ott a pont
2015. jan. 3. 15:04
4/26 anonim válasza:
Ha már borászok a szülők, akkor csak hoznak valami finomat. Legalábbis a helyükben "égne a pofám", ha nem vinnék.
2015. jan. 3. 15:07
5/26 anonim válasza:
Inkább ne vedd elő a Dankót. A Soproni meg a Kalinka elég, meg valami gyümölcslé. Pláne ha autóval jönnek.
2015. jan. 3. 15:08
6/26 anonim válasza:
Nemtom mit szidjátok a két legjobb bor a Danko meg a La Fiesta!
A többitől mind borsódzik a hátam!
Hozzáteszem egy évbe egyszer iszom, a születésnapomon...
2015. jan. 3. 15:51
7/26 anonim válasza:
Borból, sörből, vodkából is a low budget kategóriát vetted, de írtad hogy nincs pénzed. Nekem após mindig a Lidl sört vette(99 Ft), én annak is nagyon örültem. A vendég ne válogasson, mert visszaüt a dolog.
2015. jan. 3. 16:14
8/26 anonim válasza:
Így elég ciki, hogy borászok.
Beszéld meg a barátnőddel, hogy intézze úgy, hogy hozzanak ők a saját borukból és igyátok azt. Illetve a barátnőd is beszállhat a vendéglátás költségeibe, ha már az ő szüleit látjátok vendégül.
Egyébként a Kalinka helyett vehetnél valami jobb bort. Szerintem vodkát viszonylag kevesen szoktak kérni vendégségben, legalábbis nálunk még nem volt ilyen, hogy valaki azt kívánta volna.
2015. jan. 3. 16:16
9/26 anonim válasza:
"Borból, sörből, vodkából is a low budget kategóriát vetted, de írtad hogy nincs pénzed."
Azért a Soproni és a Kalinka bőven középkategória.
2015. jan. 3. 16:17
10/26 anonim válasza:
Nem tudom én azt a középkategóriát, a boros véleményekhez hasonlítottam. Ha valakinél egy bor 1-2ezer Ft-nál kezdődik, akkor a vodka sem lehet kevesebb mint Finlandia vagy a sör pl Carlsberg. Kb ezeket nevezem magyar mércével középkategóriának.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!