Lányként ciki sört venni?
Figyelt kérdés
18/l2013. dec. 3. 21:23
2/8 anonim válasza:
Ma tampont vettem csak a boltba, szerinted érdekli a pénztárost mit csippant le?
33\F
3/8 A kérdező kommentje:
A tampon lehet érdekesebb :D
Csak azért, mert amolyan "jólneveltkének" nézek ki, még kevesebbnek is, mint 18, és félek, hogy megnéznek.
2013. dec. 3. 21:31
4/8 anonim válasza:
Ez egy ovis kérdés. Miért ne vehetnél apukának, a barátodnak, vagy épp magadnak?????
Miért gondolod, hogy az eladót azon kívül, hogy nagykorúként vehetsz-e alkoholt más érdekelné???? Majd este azt meséli röhögve a haverjainak, hogy bejött egy csaj sört venni??? Ne legyél már ennyire dedós.
5/8 anonim válasza:
És ennek mi köze a jól neveltséghez? Én is jól nevelt vagyok, még is iszom sört. Ha lány lennék, akkor is innám, mert szeretem. Nem is értem most mi van.
6/8 anonim válasza:
hát ha beszól leköpöm ennyi
ha paraszt én is az vagyok
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2013. dec. 3. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!