A La Fiesta és a Dankó borok alacsonyabb vagy magasabb színvonalat képviselnek a 2 literes műanyag flakonos boroknál?
Műanyag flakonost soha ne vegyél.. (Kivéve ha hányni akarsz vagy forralt borként készíted el, úgy megengedhető)
Egyébként régebben nem volt rossz íze a Dankó boroknak, míg a 2 literes Koccintós, Szentkirály, Gondűző stb márkák legfeljebb kólával tudtam meginni, és garantált volt a másnaposság tőlük. Amióta nem zsebpénzből kell vásárolnom, messziről kerülöm a műanyagosokat.
Életem legtökéletesebb/legművészibb okádását dankó merlot-jának köszönhetem. :O===
Ez a kettő kicsit sem jobb a kannásnál (amit szintén kerülök egy ideje), ha olcsón akarsz berúgni, akkor igyál kannást, ha normális bort akarsz, akkor fehérből 700 fölött, vörösből 1000 fölött találsz.
Én megiszok mindent :D
Most pl. zöld kannást keresek,mert hallottam,hogy valahol kapható olyan.
Amúgy a La Fiesta és a Dankó stb. üveges borok úgynevezett "üveges kannás",kb. ugyanolyan színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!