Szerintetek ciki 18 évesen alkoholt venni?
Figyelt kérdés
2014. okt. 18. 10:25
1/9 anonim válasza:
Mire gondolsz? Alkoholt sosem ciki venni. Meg a legtöbb dolgot sem.
Jó, az uborkát és óvszert, vagy a láncfűrészt és szemeteszsákot lehet hogy nem vállalnám be.
4/9 anonim válasza:
??????????????????????????????????????????????
5/9 anonim válasza:
Elsőnek: Pedig engem elküldtek egyszer láncfűrészt venni, poénból vettem hozzá szemeteszsákot. Kicsit megnéztek, ennyi :DD
6/9 anonim válasza:
Nem. Én 19 vagyok, reggel 4 sörrel és egy felessel indítok. Egész nap sörön élek. Persze mi fiatalok bírjuk. Az eladók meg csak ne foglalkozzanak vele, mert nekik a profit a fő, ássák el magukat.
8/9 anonim válasza:
Nem...es menni a masodik vizagara berugva mert aznap sikerult a mechatronika es unnepeltel..az gaz? :D
9/9 anonim válasza:
mi is egész nap söröztünk (néha). Nem volt ez minden nap, de kocsmázni órák között mindig eljártunk. Igaz, én 20 vagyok, de 18 évesen sem volt ciki sörözni, vagy alkohol venni akár hétfő reggel 8kor sem.
Az már más dolog hogy miért akarsz alkoholt venni (buliba oké, de hogy hétfőtől péntekig részeg legyél, az más).
összegezve, nem ciki, ha nem az a reggeli rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!